Închide meniul

Ioana Năstase, gest uriaş în plin război în Ucraina! A cazat 11 refugiaţi în apartamentul său. Ce a făcut când s-a trezit cu două femei şi un bebeluş la uşă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 martie 2022, 10:44

Ioana Năstase, gest uriaş în plin război în Ucraina! A cazat 11 refugiaţi în apartamentul său. Ce a făcut când s-a trezit cu două femei şi un bebeluş la uşă

Ioana Năstase, gest uriaş în plin război în Ucraina

Prosport.ro

„Ce am văzut în vamă acolo, nu am reușit nici acum să uit. Bieții oameni vin asemenea vitelor, cu Bacul, în încercarea de a scăpa de război.Eram pregătită să am grijă de unul, doi sau trei ucraineni, dar când mi s-a telefonat și mi s-a spus că voi avea parte de opt persoane, mi s-au cam înmuiat picioarele. Însă am mers hotărâtă după ei. Apartamentul meu din Constanța are trei camere și am făcut un calcul că vor încăpea, într-un fel sau altul”, a spus Ioana, citată de Impact.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Ioana Năstase are grijă de 11 refugiaţi

Iniţial, în apartamentul din Constanţa, Ioana Năstase a primit 8 refugiaţi. Ea s-a trezit apoi la uşă cu alte două femei şi cu un bebeluş. Ultimele au fost îndreptate spre apatamentul fiului soţiei lui Nasty.

„Nu mai știam ce să fac! Nu vroiam să renunț la ultimele, dar nici nu aveau toți loc în acel apartament. L-am sunat pe fiul meu, care m-a trimis direct la el acasă. Așa se face că ultimele două tinere și bebelușul sunt cazate acasă, la băiatul meu. Aș vrea să vă spun că nu regret niciun moment gestul. Și dacă ar fi trebuit să-mi vând câte ceva, ca să am grijă de ele, aș fi făcut asta”, a mai spus Ioana.

Ioana Năstase a uitat de problemele cu Ilie Năstase

Ioana şi Ilie Năstase au fost la un pas de divorţ, dar femeia povesteşte acum că a uitat pur şi simplu de problemele pe care le are cu fostul jucător. Asta după ce a văzut prin ce dramă trec ucrainenii după invazia Rusiei.

„Când mă văd parcă-l văd pe Dumnezeu. În primele zile erau foarte speriate, sărăcele. Și obosite! Aproape cădeau din picioare. Nu mă înțeleg chiar ușor cu ele, dar mai cu ajutorul unor cuvinte din limba engleză, mai cu ajutorul limbajului semnelor. Am uitat de propriiile mele probleme.

Reclamă

Nici nu se compară certurile mele cu Ilie pe lângă ce trăiesc oamenii ăștia. Și vreți să vă spun ceva. Eu cred că mi i-a trimis Dumnezeu. Am uitat de problemele mele, încercând să-i ajut! Dar nu, nu l-am uitat și pe Ilie. Tocmai i-am făcut o programare la RMN, la cererea lui. Am decis să aștept și să văd ce-mi mai cere bunul Dumnezeu!”, a mai spus Ioana.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și