Închide meniul

Război în Ucraina | Ilie Năstase va găzdui două femei și doi copii refugiaţi: „Îi vom primi la soția mea, la Mamaia!”. „Nasty” i-a aşteptat personal la vamă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 martie 2022, 18:55

Război în Ucraina | Ilie Năstase va găzdui două femei și doi copii refugiaţi: „Îi vom primi la soția mea, la Mamaia!. „Nasty i-a aşteptat personal la vamă

Ilie Năstase face plângere penală pentru ca FCSB şi Dinamo să joace pe "cel mai frumos stadion din Bucureşti"

Ilie Năstase vrea ca FCSB şi Dinamo să fie primite în Cotroceni / Hepta

Ilie Năstase sare în ajutorul ucrainenilor care în prezent trec prin momente cumplite, din cauza bombardamentelor lansate de Rusia în țara lor, la ordinul lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Ilie Năstase va găzdui două femei și doi copii ucraineni în casa lui din Mamaia! „Nasty” i-a așteptat la graniță

Fostul mare jucător român a anunțat că va găzdui două femei și doi copii ucraineni în casa lui din Mamaia.

Cei patru cetățeni ucraineni au intrat pe teritoriul României prin vama Isaccea și au fost așteptați la graniță de „Nasty”.

„E vorba despre două femei și doi minori, pe care vrem să-i ajutăm imediat după ce ajung în țară. Grupul ne-a fost recomandat de cineva care se ocupă cu preluarea refugiaților.

Înțeleg că una dintre doamne este chiar gravidă, dar nu cunosc deocamdată detalii. Îi vom găzdui la soția mea, la Mamaia. Nu știm momentan nici ce planuri au, vom afla doar când îi preluăm. Probabil că nu vorbesc nici limba română.”, a declarat Ilie Năstase, pentru playsport.ro.

Reclamă

Război în Ucraina | Ilie Năstase critică decizia statului român: „Ne-a trebuit să punem scutul ăla de la Deveselu ca să-i întărâtăm pe ruşi!”

Ilie Năstase consideră că statul român a greșit când și-a dat acordul pentru construirea scutului anti-rachetă de la Deveselu. Fostul jucător este de părere că acest lucru i-a enervat pe ruși.

„Greșeli a comis toată lumea. E un dezastru ce se petrece în Ucraina. Rusia n-ar fi trebuit să scoată armele niciodată. Iar noi, în loc să avem o relație echilibrată cu o putere ca Rusia, care e lângă umărul nostru, ne-a trebuit să punem scutul ăla de la Deveselu ca să-i întărâtăm.

Așa a vrut domnul Băsescu. Iar ăsta e și rezultatul unei clase politice slabe, că nu prea am mai avut politicieni adevărați în ultima sută de ani.”, a mai spus Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și