Închide meniul
Video

Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”

Publicat: 13 aprilie 2024, 22:51

Reclamă

Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"

Simona Halep şi Ion Ţiriac / Hepta

Ion Ţiriac a făcut o declaraţie uluitoare despre Simona Halep, la conferinţa de presă organizată cu ocazia turneului ATP 250 de la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a făcut glume cu Nadia Comăneci înainte şi în timpul conferinţei de presă. Nadia Comăneci a venit special la Bucureşti pentru turneul organizat de Fundaţia Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”

Simona a fost accidentată aici (n.r: la cap) şi cineva s-a jucat cu ea”, a spus Ion Ţiriac despre fostul lider mondial în conferinţa de presă.

Ţiriac a fost în formă la conferinţa de presă de prezentare a turneului pe care îl organizează la Bucureşti.

De ce nu stai în maşină, că ne încurci?”, a glumit Ion Ţiriac cu Nadia Comăneci.

Reclamă

Ilie n-a venit, zi mersi că am venit eu”, i-a răspuns Nadia Comăneci lui Ion Ţiriac. Cei doi s-au îmbrăţişat.

Tot doamna Comăneci? Nu ţi-ai schimbat numele”, a întrebat-o Ion Ţiriac pe fosta mare gimnastă în timpul conferinţei de presă. „Nu!”, a răspuns Nadia.

Nadia Comăneci speră că Simona Halep va evolua la Jocurile Olimpice de la Paris

Nadia Comăneci a mărturisit că a vorbit, recent, cu Simona Halep. Fosta gimnastă de 10 şi-a manifestat speranţa că Halep va fi la Jocurile Olimpice de la Paris, din acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbesc cu ea, da. Mă bucur foarte mult să o revăd pe teren pe Simona Halep. Este acolo unde îşi doreşte să fie. Aştept să o văd jucând, probabil la Madrid sau la Roland Garros”, a spus Nadia Comăneci despre Simona Halep.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, declara, la AS.ro LIVE, că Simona Halep are şanse de 90% să primească un wild-card pentru turneul olimpic de la Paris.

George Cosac, veste uriaşă despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „90% şanse să primească wildcard”

„Ca să ajungi la Jocurile Olimpice, trebuie să faci de două ori parte din lotul Billie Jean King Cup, într-un ciclu olimpic. Nu este cazul ei, pentru că a fost suspendată şi nu a jucat şi acum este accidentată. Linia se trage în clasament la 59, dar tabloul de concurs este format din 64 de jucătoare. De la 59 la 64 sunt nişte wildcard-uri, nişte derogări care pot fi date sportivelor cu performanţe extraordinare sau sportivelor din ţara organizatoare.

Având în vedere că Simona este fost număr 1 WTA, că este câştigătoare de Roland Garros, având în vedere că se joacă la Roland Garros, eu cred că are şanse foarte mari să fie acceptată şi să facă din acele jucătoare.

Fiecare ţară participantă, are dreptul să participe cu patru sportivi. Dar sunt ţări precum Statele Unite, Cehia, Rusia, Ucraina, China care au mai mult de patru sportive în top 60. Practic, această linie se lărgeşte. Şi în aceste condiţii va fi puţin probabil ca în timpul scurt care a rămas până la Jocurile Olimpice ca Simona să aibă clasamentul necesar. De aceea am început demersurile cu reprezentantul ei şi cu preşedintele COSR, Mihai Covaliu, de a obţine un wildcard pentru Simona la Jocurile Olimpice de la Paris.

Noi sperăm, eu cred că în proporţie de 90% are şansa de a primi acest wildcard. De ce? A fost numărul 1 mondial, câştigătoare de Grand Slam chiar la Paris şi faptul că i s-a făcut o mare nedreptate. Sunt nişte argumente care stau în picioare în faţa oricăror alte contraargumente”, a declarat George Cosac, la AS.ro LIVE.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și