Închide meniul
Foto

Ion Țiriac, discurs alarmant în plin război: „Când o începe Putin să spună ‘România și Polonia’… Suntem foarte aproape!”. Cum a fost la un pas să se întâlnească cu președintele Rusiei

Reclamă

Publicat: 3 martie 2022, 0:04

Ion Țiriac, discurs alarmant în plin război: „Când o începe Putin să spună ‘România și Polonia’… Suntem foarte aproape!”. Cum a fost la un pas să se întâlnească cu președintele Rusiei

Ion Țiriac a vorbit despre războiul declanșat de Vladimir Putin

Colaj Hepta

Miliardarul român a ținut să precizeze că nu se teme că incidentele ar escalada în afara granițelor Ucrainei. Totuși, a amintit de apropierea trupelor rusești de țara noastră. Țiriac a avut un discurs alarmant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac: „Suntem foarte aproape de Rusia! Ce s-o întâmpla, ferească Dumnezeu!”

Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt. Într-o formă de diplomație, decât într-o formă belică. Suntem foarte aproape de Rusia. Și ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu rușii, rușii, rușii… Nu știu, când o începe Putin să spună „România și Polonia”… Suntem foarte aproape!

Nu mi-e teamă, pentru că sper că rațiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană… Însă trebuie ținut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape.

E foarte greu pentru domnul Putin să accepte că oarecum sunt două tabere. A treia este foarte neutră pentru moment, rezervată. E foarte greu să accepte ca la poarta lui, cealaltă tabără, noi și NATO, să facă baze militare. Ce s-o întâmpla, ferească Dumnezeu! Încă o dată, eu sper că dialogul o să prevaleze și ne liniștim toți„, a declarat Ion Țiriac la gsp.ro.

Fostul număr 8 ATP a dezvăluit că s-a întâlnit cu președintele SUA, dar că a ratat la limită o
întrevedere cu Vladimir Putin.

Reclamă

Nu l-am cunoscut cum l-am cunoscut pe Trump. Știți foarte bine că Putin este președintele de onoare al Federației Internaționale de Judo. (nr. a fost suspendat din funcție). Eu și Năstase trebuia să mergem să luăm ceaiul cu el la Viena acum 4-5 ani, dar eu a trebuit să plec să-mi văd familia și nu l-am cunoscut pe domnul Putin„, a mai spus fostul mare jucător de tenis.

Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 82 de ani, este al treilea cel mai bogat român. A avut un succes extraordinar în afaceri, care a fost analizat într-un amplu articol din The Sun.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Ce avere are Ion Țiriac

Ion Țiriac a câștigat proba de dublu a ediției din 1970 de la Roland Garros, alături de Ilie Năstase, dar a adunat de-a lungul carierei numai 150.000 de lire sterline (180.000 de euro). În schimb, a fost apoi extrem de inspirat și s-a îmbogățit.

Reclamă 4 / 0/3

Din afaceri, a adunat o avere care se crede că este de aproximativ 1.2 miliarde de lire sterline (1.44 miliarde de euro). Prin licențiere inteligentă, prin înființarea primei bănci private din România și înființarea unor firme de rretail, asigurări, leasing auto și companii aerieni, banii au început să intre. Așa a devenit Țiriac cel mai bogat sportiv din lume„, anunță sursa citată.

Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova

Elina Svitolina a câștigat clar meciul cu Anastasia Potapova, scor 6-2, 6-1. La finalul partidei, Svitolina a izbucnit în plâns și a spus că toți banii îi va dona armatei din Ucraina.

Mă bucur că am revenit pe acest teren, am amintiri plăcute, am câștigat turneul acum 2 ani. Anul trecut fanii nu au fost acceptați, dar anul acesta le mulțumesc celor care au venit să urmărească meciurile. E o atmosferă specială.

Azi a fost un meci special pentru mine. Nu sunt într-o dispoziție foarte bună, dar mă bucur că sunt aici în fața voastră și că pot juca tenis. Am fost concentrată încă de la început. Am vrut să fiu pregătită pentru orice, m-am mișcat bine, am servit bine. Am fost concentrată și am jucat pentru țara mea. A fost o victorie pentru țara mea.

Toți banii pe care îi voi câștiga aici vor merge la armata ucraineană. Vă mulțumesc pentru susținere!”, a spus Elina Svitolina, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și