Închide meniul

Ion Ţiriac, gest uriaş pentru David Popovici: „Aşa am ajuns într-o Capitală cu 4 milioane de oameni?! Transmite-i asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2024, 17:35

Reclamă
Ion Ţiriac, gest uriaş pentru David Popovici: „Aşa am ajuns într-o Capitală cu 4 milioane de oameni?! Transmite-i asta!

Ion Ţiriac, gest uriaş pentru David Popovici

Ion Ţiriac, într-un interviu pentru AntenaSport

Ion Ţiriac a anunţat ce gest uriaş face pentru David Popovici. În ziua în care „Fenomenul Nataţiei” împlineşte 20 de ani, miliardarul român a anunţat că încep lucrările pentru bazinul din Otopeni, pentru ai permite lui Popovici să aibă condiţii de antrenament bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a mai spus că nu este în regulă ca un campion olimpic să nu aibă unde să se antreneze într-o capitală europeană.

Ion Ţiriac, gest uriaş pentru David Popovici

„Îi urez cele bune şi transmite-i că începem să dăm cu lopata la piscina de la Otopeni că tot m-a întrebat unde o să se antreneze. Deci, o să aibă unde. Dacă un campion olimpic te întreabă unde poate să se antreneze. Aşa am ajuns într-o capitală cu 4 milioane de oameni?”, a spus Ion Ţiriac.

Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac

Situaţia în care se află încă, la antrenamente, David Popovici după Jocurile Olimpice 2024 a fost dezvăluită de Ion Ţiriac. Campionul olimpic a susţinut că nu există încă în Bucureşti condiţii în care să se antreneze la nivelul obişnuit pentru performanţele pe care ni le aduce marele campion, o situaţie stânjenitoare în care România pune un nume uriaş al sportului.

În acest context, după cucerirea celor două medalii de la Jocurile Olimpice 2024, sportivul nostru ieşea în faţă şi anunţa condiţiile vitrege în care se antrenează la complexul sportiv „Lia Manoliu”, din Capitală. Într-un dialog cu Ion Ţiriac, David i-a cerut să se antreneze în noul bazin, ce va fi construit la Otopeni.

Reclamă
Reclamă

„Acum câteva zile, când am avut onoarea să dau mâna cu domnul Popovici, i-am spus că în curând dăm cu lopata la Otopeni şi începem acel faimos bazin olimpic, numai pentru copii.

Îmi zice: ‘Domnule Ţiriac, nu vă supăraţi, pot să mă antrenez şi eu în el?’. Cum adică, dumneata eşti campion olimpic, campion mondial, unde te antrenezi? ‘Păi nu prea am unde’! Atunci v-aţi răspuns cu toţii”, a spus Ţiriac.

Sportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis

Sportivii olimpici şi paralimpici români au fost decoraţi de către preşedintele României, Klaus Iohannis. Ceremonia de decorarea are loc la Palatul Cotroceni. După rezultatele remarcabile ale sportivilor români, atât la Jocurile Olimpice, cât şi la Jocurile Paralimpice de la Paris, Klaus Iohannis îi va răsplăti pe aceştia cu câte o distincţie specială, în funcţie de medaliile cucerite.

Reclamă

Ceremonia de la Palatul Cotroceni a început la ora 18:00. Fiecare sportiv va primi o disctincţie specială din partea lui Klaus Iohannis, iar preşedintele îi va răsplăti şi pe unii dintre oficialii sportului românesc.

În startul ceremoniei, Mihaela Cambei, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice, şi Alex Bologa, medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice, i-au înmânat lui Klaus Iohannis drapelul României.

Elisabeta Lipă, Camelia Potec , George Boroi şi Camelia Potec vor primi şi ei distincţii speciale din partea preşedintelui. Cea mai înaltă distincţie îi va fi acordată şefei sportului românesc, Elisabeta Lipă, cea care va primi Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer.

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, va primi şi el aceeaşi distincţie din partea preşedintelui, însă în grad de Cavaler. George Boroi, secretarul general din cadrul COSR, va fi răsplătit cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, aceeaşi distincţie care va fi primită şi de Camelia Potec.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:20

LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

20:19

Poli Iași – Universitatea Craiova 2-0. Emil Săndoi, debut cu dreptul pe banca moldovenilor. Alex Mitriţă a ratat un penalty

20:04

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

19:50

„Râde şi staff-ul de mine!” Gigi Becali nu a mai ţinut cont de Pintilii şi Charalambous şi a impus un jucător în primul 11

19:45

Decizia FIA după ce Lando Norris s-a plâns că Max Verstappen a încălcat regulamentul în Azerbaidjan

19:25

CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby „de foc” în Gruia! Băluţă, Radunovic şi Ştefănescu sunt rezerve. Echipele de start

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense 2-1. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes, de la 22:30 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 5 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 6 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial
Citește și