Închide meniul

Ion Ţiriac jr. a revenit cu un mesaj dur după ce Sorana Cîrstea a fost jignită: „Pentru cei fără creier”

Reclamă

Publicat: 8 iulie 2023, 19:28

Ion Ţiriac jr. a revenit cu un mesaj dur după ce Sorana Cîrstea a fost jignită: Pentru cei fără creier”

Ion Ţiriac jr. a revenit cu un mesaj dur după ce Sorana Cîrstea a fost jignită

Alexandru Ion Țiriac și Sorana Cîrstea / Colaj Instagram

Ion Ţiriac jr. a publicat un nou mesaj în scandalul momentului. Sorana Cîrstea a fost jignită incalificabil, iar Ion Ţiriac jr. reacţionase prompt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum el a mai transmis un mesaj. Ion Ţiriac jr. nu s-a ferit de cuvinte. O postare a celei mai bine clasate tenismene din România a stârnit, recent, reacţii violente.

Ion Ţiriac jr., un nou mesaj în scandalul momentului!

Cu dedicație pentru cei fără creier”, a scris Ion Ţiriac jr., în descrierea unei imagini care arată un tricou cu mesajul „Bărbat alb, heterosexual, republican”.

Ion Ţiriac jr. i-a luat, recent, apărarea Soranei Cîrstea după ce aceasta a fost jignită incalificabil.

Mesajul publicat de Ion Ţiriac jr. pe Instagram
Mesajul publicat de Ion Ţiriac jr. pe Instagram

Sorana Cîrstea a transmis, recent, un mesaj care i-a adus critici ce au întrecut cu mult limita bunului-simţ. „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul Soranei Cîrstea.

Reclamă

2023 pe scurt. Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual! Așa că simțiți-vă liberi să mă lăudați pentru curajul meu incredibil!”, a reacţionat Ion Ion Țiriac pe Instagram. după ce Sorana Cîrstea a fost jignită incalificabil.

Sorana Cîrstea, scandal uriaş pe Twitter! Mesajul de la care a pornit totul. „E atât de dezgustător. E un motiv s-o urăşti”

Sorana Cîrstea a fost implicată într-un scandal uriaş pe Twitter. Zeci de oameni au avut reacţii vehemente la adresa jucătoarei noastre, după un mesaj considerat nepotrivit. Sori a fost insultată, iar la adresa ei au fost folosite cuvinte teribile.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți!”, a fost mesajul postat la Instastory de româncă. În urma lui, au fost multe reacţii prin care Cîrstea a fost făcută praf.

Reclamă 4 / 0/3

„E atât de dezgustător… E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”, a fost cel mai dur mesaj.

„Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”, „Sorana Cîrstea e homofobă”, „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”, „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”, au fost cuvintele oribile folosite la adresa sportivei noastre.

Sorana a primit şi mesaje pozitive pe reţelele de socializare. „Bravo, Sorana!”, „O postare de bun simţ şi necesară”, sau „Toţi cei care suntem normali gândim la fel” au fost reacţiile de pe Twitter.

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3 la Wimbledon. România a rămas fără reprezentante în turneul de simplu

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 al turneului de Grand Slam. Românca în vârstă de 33 de ani a pierdut confruntarea cu Beatriz Haddad Maia şi a ratat calificarea în optimile de finală.

„Sori” nu a avut nicio şansă în faţa sportivei din Brazilia. A fost depăşită la toate capitolele şi a cedat în minimum de seturi. România a rămas astfel fără reprezentante în turneul de simplu.

Sorana Cîrstea câştigase trei dintre precedentele patru meciuri directe cu Beatriz Haddad Maia. Din păcate, de această dată nu a avut replică la jocul adversarei. Sorana a fost condusă cu 3-0 în primul set, după ce şi-a pierdut de două ori serviciul. A cedat setul cu 2-6, după 53 de minute.

Haddad Maia a dominat copios şi în actul secund şi s-a distanţat rapid la 4-0. S-a impus în cele din urmă cu 6-2 şi a obţinut calificarea în optimi. În turul următor se va duela cu câştigătoarea meciului Katie Boulter – Elena Rybakina.

Reclamă

Cîrstea s-a oprit pentru a 5-a oară în turul 3 de la Wimbledon. Va primi 130 de puncte WTA şi 131.000 de lire sterline (n.r. 153.000 de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și