Închide meniul

Ion Ţiriac vrea să dea marea lovitură! Magnatul ar putea să rescrie istoria: „În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 10:18

Presa germanî îl dă de gol pe Ion Ţiriac. Magnatul pune la cale un plan fabulos prin care vrea să rescrie istoria tenisului. Românul se află în discuții cu autoritățile din Munchen pentru a organiza un mega turneu de tenis în orașul german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac vrea să dea marea lovitură

Pentru un astfel de turneu este nevoie de o arenă sportivă ultramodernă, menită să găzduiască un turneu de tenis organizat de Ion Țiriac. Aceasta se află pe lista de priorități a municipalității din Munchen! Presa germană a anunțat că miliardarul român intenționează să mute turneul ATP/WTA 1.000 de la Madrid la Munchen, după ce autoritățile germane i-au prezentat un plan spectaculos.

Astfel, orașul Munchen ar putea avea un turneu de tenis comparabil cu cea mai prestigioasă competiție din calendar, Wimbledon. Municipalitatea din Munchen are în plan să construiască o arenă de evenimente în oraș, pentru a fi gazda unui mega turneu de tenis, conform merkur.de.

Arena va fi ridicată în Olympiapark, parcul olimpic care a fost construit pentru Jocurile Olimpice de vară din 1972 și va avea „o dimensiune care îi lipsește în continuare Munchenului”. Clemens Baumgartner, omul care organizează și Oktoberfest, s-ar afla în spatele inițiativei, purtând discuții în acest sens cu partidele de guvernământ. Pentru a organiza un mare turneu de tenis la Munchen, nemții au nevoie de Ion Țiriac.

Ion Ţiriac deţine turneul de la Madrid

Ion Țiriac are licența unui turneu ATP/WTA 1.000, desfășurat la Madrid Au mai existat discuții în trecut pentru mutarea competiției din Spania în Germania, mai exact la Berlin. „Pentru mine, Munchen, cu Parcul Olimpic, ar fi locația perfectă. În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon la Munchen. Marea întrebare este dacă există voință politică. Dar toată lumea trebuie să știe un lucru: un astfel de turneu este profitabil”, a declarat fostul jucător de tenis care patronează de mai bine de 10 ani turneul de la Madrid.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și