Închide meniul

Ionuţ Luţu se confruntă cu probleme de sănătate! Anunţul făcut de Gigi Becali: „E în spital, săracul!”

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 8:33

Reclamă
Ionuţ Luţu se confruntă cu probleme de sănătate! Anunţul făcut de Gigi Becali: „E în spital, săracul!

Ionuţ Luţu se confruntă cu probleme de sănătate

Gigi Becali, alături de Ionuţ Luţu în maşină/ Antena Sport

Ionuţ Luţu se confruntă cu probleme de sănătate. „Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali traversează o perioadă dificilă, acesta fiind internat în spital. Chiar patronul de la FCSB a făcut anunţul despre subalternul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Luţu a fost un fotbalist extrem de talentat, fiind poreclit „Micul Hagi”. Acesta însă a ajuns „mâna dreaptă” a lui Gigi Becali, fiind cel în care patronul de la FCSB are încredere deplină.

Ionuţ Luţu se confruntă cu probleme de sănătate

Gigi Becali a dezvăluit că nu se poate baza pe serviciile lui Ionuţ Luţu în această perioadă. Patronul FCSB a declarat că „aghiotantul” său a suferit o operţie de hemoroizi, fiind internat în spital în această perioadă.

„Ce să facă Luțu, mă? Luțu a făcut operație, săracul. E în spital! A făcut operație de hemoroizi, unde să urce?”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Ionuţ Luţu îl însoţeşte pe Gigi Becali aproape peste tot, fiind persoana pe care patronul de la FCSB se bazează. Recent, Dumitru Dragomir a dezvăluit că latifundiarul din Pipera are încredere deplină în fostul jucător, motiv pentru care i-a dat cheile de la casa de bani.

Reclamă

„Eu am văzut când cheile de la casa de bani erau la Luțu și Luțu s-a luat din casa de bani. Erau 60 de milioane de euro înăuntru! Erau cheile la Luțu. După ce a plecat Virgil. Luțu își dă viața pentru el”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu: „A intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina!”

Au apărut noi dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu. Fostul mijlocaş Augustin Chiriţă a oferit detalii „picante” despre cel alături de care şi-a făcut junioratul la Slatina.

„Luțu, după părerea mea, a fost un jucător înzestrat de Dumnezeu cu foarte multe calități. Toți știm că i se spunea «Hagi Luțu». Eu nu am apucat să îl văd prea mult pe Gicu Dobrin, nu am apucat să îl văd prea mult pe Ilie Balaci. Dar am fost coechipier cu Luțu.

Reclamă 4 / 0/3

În cabina telefonică putea să te dribleze. Am fost în aceeași clasă în liceu. El a fost mai mult cu fotbalul, nu cu cartea. Pe mine m-a înzestrat Dumnezeu la limba franceză. Se mai întâmpla când îl ridica în picioare să vorbeasă, doar să mimeze din gură, eu din spate mai spuneam în franceză.

La Galatasaray, i-a dat clubul o mașină, un Fiat. Știți cum e în Turcia, ai intrat primul în intersecție, te duci. El a intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina. S-a dus la club și i-au reparat-o. A doua oară când s-a întâmplat, i-au zis: «Ia și tu și citește regulile de circulație de aici, singur o repari de acum».

Aveam un meci, când ne-am dus de la Craiova la Constanța cu trenul, nici nu am simțit cum au trecut 5-6 ore. S-a apucat el să ne povestească de la Galatasaray, nici nu am realizat cum a trecut timpul. E unicat. Nu a valorificat talentul pe care l-a avut„, a declarat Augustin Chiriţă pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și