Închide meniul

Ionuț Radu, făcut praf în L`Equipe, după cele două gafe monumentale care au dus la retrogradarea lui Auxerre

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 11:08

Ionuț Radu, făcut praf în L`Equipe, după cele două gafe monumentale care au dus la retrogradarea lui Auxerre

Ionuț Radu, făcut praf în L`Equipe, după cele două gafe monumentale

Ionuț Radu, la finalul meciului Auxerre - Lens 1-3 / Profimedia Images

Ionuț Radu a fost făcut praf în L`Equipe, după cele două gafe făcute în duelul dintre Auxerre și Lens, 1-3, care au dus la retrogradarea gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă în prima repriză, Radu a avut două intervenții salvatoare, după pauză, chinuit și de problemele fizice, Radu a comis două gafe care au stabilit scorul final.

Ionuț Radu, făcut praf în L`Equipe, după cele două gafe monumentale

În minutul 48, Radu a ieșit hazardat dintre buturi și a dat pe lângă minge. Claude-Maurice a rămas cu poarta goală în față și nu a ratat. Openda a stabilit scorul final, după un șut care a trecut ”prin” portarul lui Inter.

”La nivel înalt, nu se iartă ce a făcut el”, a fost reacția prestigiosului cotidian. A fost ultimul meci al lui Radu la Auxerre, pentru el urmând o perioadă dificilă.

Ionuț Radu, operat de urgență

Goalkeeper-ul lui Auxerre va fi operat de urgență la menisc și va lipsi cel puțin o lună, anunță prosport.ro. Problemele lui Radu au apărut în meciul menționat mai sus.

Reclamă

El a acuzat dureri în timpul primei reprize, fiind investigat la pauza duelului. El a continuat să evoluezi și în actul secund, iar la final a avut parte de o analiză clară a situației, verdictul fiind clar, operație de menisc.

Intervenția chirurgicală vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru jucător, dar și pentru echipa națională. Radu își regăsise forma la Auxerre, apărând în 17 meciuri de Ligue 1.

La națională, el a devenit prima variantă, după ce Florin Niță s-a accidentat la finalul lunii mai. În acest moment, Horațiu Moldovan și Marian Aioani sunt cele două soluții ale lui Edi. Rămâne de văzut dacă Ștefan Târnovanu va fi chemat de urgență de la naționala României U21.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ionuț Radu a comis două gafe în Auxerre – Lens 1-3
  • Auxerre a retrogradat în Ligue 2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și