Închide meniul

Ironia lui Mihai Stoica în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud. MM nu s-a abținut

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 23:25

Ironia lui Mihai Stoica în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud. MM nu s-a abținut

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție ironică în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud 4-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În aceeași zi cu Brazilia – Coreea de Sud, s-a jucat și FCSB – CS Mioveni în Liga 1, partidă câștigată de roș-albaștri la scor, 5-1. MM s-a amuzat pe seama echipamentului purtat de Mioveni, care are aceleași culori ca naționala lui Tite.

Mihai Stoica, reacție ironică în timpul meciului Brazilia – Coreea de Sud 4-1

„I-am bătut pe galben-verzi 5-1. Brazilia vrea să echilibreze balanța acum”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Selecao a încântat şi a câştigat mai categoric decât o arată scorul, prin golurile marcate de Vinicius Junior (7), Neymar (13 – penalty), Richarlison (29) şi Lucas Paqueta (36). Golul de onoare al sud-coreenilor a fost reuşit de Seungho Paik (76).

Reclamă

Echipa antrenată de Tite, impulsionată de revenirea lui Neymar, a făcut uitat accidentul cu Camerunul (0-1) din ultima etapă a grupelor.

Cvintupla campioană mondială a făcut o primă repriză de excepţie, dar a oprit motoarele la pauză.

Vinicius Junior (7) a fost cel care a deschis ”petrecerea”, cu un şut sub bară, după o acţiune a lui Raphinha pe partea dreaptă şi o pasă spre Neymar, pe care starul lui PSG nu a reuşit să o reia spre poartă. Pentru Vinicius Junior a fost doar al doilea gol în tricoul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilia a încântat publicul în meciul cu Coreea de Sud

În min. 11, Richarlison a fost faultat în careu de Wooyoung Jung şi Neymar a transformat penalty-ul (13), devenind doar al treilea fotbalist brazilian care înscrie la trei Cupe Mondiale, după Pele şi Ronaldo.

După ce Coreea de Sud a trecut pe lângă gol, Alisson remarcându-se la şutul trimis la vinclu de Hee Chan Hwang (17) şi la mingea expediată de Heung Min Son (25), Brazilia a ridicat scorul la unul de forfait. Richarlison (29) a reuşit al 20-lea său gol pentru Selecao, după o combinaţie cu Marquinhos şi Thiago Silva.

Alisson a mai avut o intervenţie foarte bună, respingând mingea trimisă de Hee Chan Hwang colţul scurt (32), după care Brazilia a înscris din nou, prin Lucas Paqueta (36), cu un şut din voleu, la mingea aşezată de Vinicius.

Echipa Canarinha a mai avut trei ocazii de gol până la pauză, dar şutul lui Lucas Paqueta, din unghi, a fost respins de portarul Kim (45+1), Raphinha nu a ajuns la centrarea prea înaltă a lui Vinicius (45+2), iar Richarlison, pe contraatac, a şutat slab faţă în faţă cu portarul Kim (45+4).

A fost doar a doua oară când Brazilia a marcat patru goluri în prima repriză a unui meci de la Cupa Mondială, după ce a mai făcut-o în 1954, contra Mexicului.

Sud-americanii au oprit motoarele după pauză şi, deşi au mai avut ocazii de gol, nu au mai forţat, permiţând echipei sud-coreene să înscrie golul de onoare.

Raphinha a căutat cu îndârjire să înscrie, dar în trei rânduri a fost refuzat de portarul Seunggyu Kim (46, 54, 62).

Reclamă

Brazilia va juca cu Croația în sferturi

”Războinicii Taeguk” au fost aproape de gol în min. 47, când Son scăpat pe contraatac şi a beneficiat de o eroare a lui Marquinhos, dar şutul său a fost respins providenţial de Alisson. În min. 68, şutul lui Hee Chan Hwang a fost apărat de Alisson, după care Marquinhos l-a blocat pe Son.

În min. 76, noul-intrat Paik a marcat cu un şut superb de la 24 de metri, la care Alisson nu a mai avut ce face.

La poarta cealaltă, ”veteranul” Dani Alves a efectuat o foarfecă laterală (89), dar fundaşul Chul Hong s-a opus.

Cele două echipe s-au mai întâlnit anul aceasta, în iunie, la Seul, când Brazilia s-a impus cu 5-1, într-un meci amical.

Coreea de Sud mai trecuse doar de două ori de faza grupelor, în 2002, la turneul organizat împreună cu Japonia (a încheiat pe locul 4), şi în 2010, în Africa de Sud (învinsă de Uruguay cu 2-1, în optimi).

Brazilia va juca în sferturile de finală contra vicecampioanei mondiale Croaţia, pe 9 decembrie (Education City Stadium – Doha, 17:00).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și