Închide meniul

CM 2022 | Brazilia – Coreea de Sud 4-1. Samba în Qatar! Selecao s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial, unde va înfrunta Croația

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2022, 22:55

CM 2022 | Brazilia – Coreea de Sud 4-1. Samba în Qatar! Selecao s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial, unde va înfrunta Croația

Neymar, achitat în dosarul de fraudă şi corpuţie

Neymar, în timpul unui meci pentru Brazilia/ Profimedia

Brazilia – Coreea de Sud 4-1. Samba în Qatar! Selecao s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial, unde va înfrunta Croația. Neymar și coechipierii săi au făcut show în partida din optimi, iar în minutul 36 tabela indica deja 4-0 în dreptul sud-americanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius (7’), Neymar (13’), Richarlison (29’) și Paqueta (36’) au marcat golurile pentru naționala lui Tite.

CM 2022 | Brazilia – Coreea de Sud 4-1. Selecao, calificată în sferturile Campionatului Mondial!

FINAL. Brazilia – Coreea de Sud 4-1! Victorie categorică pentru sud-americani. Selecao a marcat de 4 ori în prima repriză și a îndepărtat orice emoție legată de calificarea în sferturi. În faza următoare, trupa lui Tite se va duela cu Croația, pe 9 decembrie (17:00).

Min 76. GOOOL Coreea de Sud! Paik Seung-Ho a redus din diferență, cu un șut puternic de la marginea careului.

Min 36. GOOOL Brazilia! Paqueta înscrie cu un voleu, după o pasă de vis oferită de Vinicius.

Reclamă

Min 29. GOOOL Brazilia! Richarlison înscrie cu un șut din interiorul careului.

Min 13. GOOOL Brazilia! Neymar înscrie din penalty și dublează avantajul sud-americanilor.

Min 7: GOOOL Brazilia! Vinicius Jr. a înscris din pasa lui Raphinha. Rivalii de la Real Madrid și Barcelona au combinat perfect pentru gol.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1. A început meciul!

Brazilia: Alisson – Militao, T. Silva, Marquinhos, Danilo – Casemiro – Paqueta, Neymar – Rapinha, Richarlison, Vinicius Junior
Rezerve: Weverton, Ederson – Antony, Bremer, Bruno Guimaraes, Dani Alves, Eerton Ribeiro, Fabinho, Fred, Martinelli, Pedro, Rodrygo
Selecționer: Tite

Coreea de Sud: S. Kim – H. Kim, J. Kim, Y. Kim, S. Kim – Lee, Jung, B. Hwang, C. Hwang – Cho, Heung-Min Son
Rezerve: Jo Hyeon-Woo, Bum-Keun Song – Cho Yu-Min, Hong Chul, Hwang Ui-Jo, Jeong Woo-Yeong, Kim Tae-Hwan, Kwon Chang-Hoon, Kwon Kyung-Won, Lee Kang-In, Na Sang-Ho, Song Min-Kyu, Son Jun-Ho, Yoon Jong-Gyu
Selecționer: Paulo Bento

Cu Neymar recuperat după accidentarea suferită în meciul de debut din Qatar, naționala Braziliei continuă să viseze la câștigarea celei de-a 6-a Cupe Mondiale. Următorul obstacol din calea trupei lui Tite va fi Coreea de Sud, selecționata care a produs marea surpriză și s-a calificat în optimi după ce a învins Portugalia în ultima rundă din grupă.

Brazilia a încheiat grupa G pe primul loc, cu 6 puncte, fiind urmată de Elveția, Camerun și Serbia. De cealaltă parte, Coreea de Sud a terminat pe poziția a doua în grupa H, în spatele Portugaliei și deasupra Uruguayului și Ghanei.

Brazilia și Coreea de Sud s-au mai întâlnit de 5 ori de-a lungul timpului, numai în meciuri amicale. Sud-americanii s-au impus în 4 rânduri, în timp ce naționala asiatică a câștigat un singur duel.

Ultima confruntare directă a avut loc în luna iunie a acestui an, când Selecao s-a impus categoric, scor 5-1.

Reclamă

Gabriel Jesus și Alex Telles, OUT din naționala Braziliei la Cupa Mondială din Qatar!

Brazilienii s-au confruntat cu o serie de accidentări de la startul Campionatului Mondial. Neymar și Danilo au acuzat probleme medicale și au jucat numai în primul meci din faza grupelor, cu Serbia. La rândul său, Alex Sandro s-a accidentat și a ratat ultima partidă din grupă, pierdută în fața Camerunului.

Cu două zile înaintea meciului din optimi, cu Coreea de Sud, Tite a mai primit două lovituri uriașe. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Gabriel Jesus are probleme la genunchi și nu va mai putea evolua în restul Campionatului Mondial.

Cel mai probabil, atacantul de 25 de ani va reveni pe teren abia în ianuarie, în tricoul lui Arsenal.

De asemenea, nici Alex Telles nu va mai juca deloc la turneul din Qatar, anunță geglobo, după o accidentare suferită în ultima partidă din faza grupelor.

Tite a confirmat că Neymar va juca în Brazilia – Coreea de Sud

Tite a confirmat faptul că Neymar va evolua în Brazilia – Coreea de Sud, partida din optimile turneului final din Qatar.

Selecţionerul Selecao a declarat că starul sud-american s-a refăcut după accidentarea suferită în prima partidă de la Cupa Mondială, însă rămâne de văzut dacă va fi titularizat.

Neymar a ratat partidele cu Elveţia şi Camerun, după accidentarea suferită în partida de debut a Braziliei la turneul final din Qatar.

Starul de la PSG şi-a forţat revenirea pe teren, şi astfel selecţionerul sud-americanilor se va putea baza pe serviciile sale în partida cu Coreea de Sud, din optimi.

„Da, va fi apt pentru meci. Se va antrena cu noi în această după-amiază (n.r. duminică), şi dacă totul va decurge ca la carte, va juca.

Dacă va juca, înseamnă că este într-o condiţie fizică foarte bună, fiind gata să joace de la început, şi pe tot parcursul meciului, fără limite”, a declarat Tite, citat de reuters.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și