Închide meniul

Istoria se scrie live şi exclusiv în AntenaPLAY: David Popovici, în cursa pentru titlul mondial

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2023, 10:15 / Actualizat: 16 iulie 2023, 19:59

Istoria se scrie live şi exclusiv în AntenaPLAY: David Popovici, în cursa pentru titlul mondial

Istoria se scrie live şi exclusiv în AntenaPLAY: David Popovici, în cursa pentru titlul mondial

David Popovici, la finalul unei probe

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • David Popovici, în cursa pentru titlul mondial, live şi exclusiv în AntenaPLAY
  • Insula Iubirii, cel mai bun debut de sezon la Antena 1
  • Concurs cu super premii din partea Betano pentru fanii emisiunii
  • Mireasa, lider de audienţă cu finala sezonului 7
  • Provocarea Destinului, noul reality show de la Antena 1
  • Oamenii nimănui. Observator, campanie după descoperirile şocante din Ilfov

Noutăţile AntenaPLAY în luna iunie

Digital: Intact Media Grup, liderul editorilor din SATI în luna iunie

David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka, într-o transmisiune sponsorizată de Edenia şi Raiffeisen Bank.

Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei. Pentru David Popovici (18 ani), aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. El se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Toate cursele la care va lua parte David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY. De asemenea, informaţiile şi ştirile legate de marele nostru campion vor putea fi urmărite în fiecare seară la Antena Sport ora 20:00, pe as.ro, observatornews.ro şi a1.ro.

Pentru David Popovici, aceasta este cea mai tare competiţie, înainte de Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. Aici, el îşi va măsura forţele cu cei mai puternici adversari din lumea înotului, iar toată acţiunea va fi live exclusiv în AntenaPLAY.

Insula Iubirii încinge vara la Antena 1!

Insula Iubirii, cel mai fierbinte show de vară din România, a debutat în forţă la Antena 1. Cea mai mare cotă de piaţă pentru primul episod de la debutul formatului – 23.6%, pe segmentul de public comercial cu vârste între 21 şi 54 de ani şi 5.7 puncte de rating. Emisiunea continuă în fiecare joi şi vineri de la 20:30 la Antena 1. Cu 5 cupluri care îşi supun relaţia la test pe o insulă exotică, înconjurate de 20 de ispite fierbinţi.

Betano îi premiază pe cei mai mari fani Insula Iubirii

Şi telespectatorii pot câştiga cu Insula Iubirii şi Betano. Pe quizisland.a1.ro sunt puse la bătaie săptămânal 6 kit-uri de travel iar la final un voucher de cumpărături de 1000 de euro – premiul cel mare. Cum se numesc cele două vile? Care este semnalul infidelităţii. Pentru că e fun să fii fan, Betano pune la bătaie premii săptămânale pentru cei care intră în joc pe quizisland.a1.ro!

Finala Mireasa, lider de audienţă pe toate categoriile

Emisiunea Mireasa a ajuns la finalul sezonului al şaptelea, cu Maria şi Antonio câştigători ai marelui premiu de 40.000 de euro, potrivit votului telespectatorilor, dar şi cu mai multe DA-uri hotărâte în faţa ofiţeului stării civile.

Finala show-uluii de la Antena 1 a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, după cum urmează:

Comercial, 21-54 Urban: 2.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22%

Urban: 3.9 puncte de rating şi 19.1% cota de piaţă

Naţional: 4.1 puncte de rating și 20% cota de piață

Un nou sezon al reality show-ului Mireasa va putea fi urmărit începând din 28 august, la Antena 1. Înscrierile se pot face deja pe pagina casting.a1.ro.

A început Provocarea Destinului la Antena 1

Vara aceasta vine la Antena 1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii. Provocarea destinului este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune prezentată de Dianna Rotaru la Antena 1.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la Antena 1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 3 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 2 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro.

Provocarea destinului este de luni până vineri, de la 14:00 la 17:00, la Antena 1!

Oamenii nimănui. Observator, campanie după descoperirile şocante din Ilfov

Tăcerea şi complicitatea dau naştere la monştri. Azilele groazei şi tratamentul revoltător al vârstnicilor şi bolnavilor e fenomen naţional. După ce premierul a anunţat controale în toată ţara, un mesaj disperat, venit pe Fii Observator, a scos la iveală un alt abuz de neimaginat. Un bărbat ne-a scris că nu-şi mai găseşte nepotul, pe George, un tânăr cu mai multe diagnostice grave, internat într-un azil din Ilfov. Ce a urmat întrece orice imaginaţie: unchiul a aflat că, de teama controalelor, băiatul a fost mutat într-o casă în construcţie, aflată pe un câmp. Acolo, o femeie enervată de întrebările lui şi de prezenţa unei echipei Observator a scos bolnavul la poartă, cu lucrurile personale înghesuite într-un sac negru. „O ruşine naţională”, a decretat Iohannis aflat la Vilnius, la summit-ul NATO. Pentru ca vieţile oamenilor să nu mai devină o afacere cinică, Observator porneşte un demers unic pentru a schimba legea şi a reda demnitatea Oamenilor Nimănui.

Observator la Summitul NATO de la Vilnius. Bianca Iacob, relatări LIVE de la întrunirea liderilor Alianţei

Summit-ul NATO de la Vilnius. Reporterul Observator Bianca Iacob a urmărit toate discuţiile de la summitul din Lituania, acolo unde secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg, a vorbit despre aderarea Ucrainei și condițiile pe care Kievul trebuie să le îndeplinească. Liderii Alianţei Nord-Atlantice au discutat pe seama întăririi flancului estic, iar România acţiona ca bază de pregătire pentru piloţii ucraineni care vor învăţa să manevreze avioanele F-16.

Ce ne puneţi în mâncare? O nouă serie SPECIALĂ Observator

Fructele şi legumele nu sunt naturale nici în pieţele care au rămas ultima noastră speranţă pentru mâncare curată. Reporterii Observator au dus într-un laborator de teste cumpărăturile făcute în trei pieţe din Bucureşti. Experţii au găsit pesticide de 452 de ori peste limită până şi în leuştean. De aceea, Observator, Antena 1, începe o nouă campanie Observator: Ce ne puneţi în mâncare? Un demers jurnalistic prin care cere înăsprirea urgentă a legislaţiei şi respectarea ei.

În luna iunie pe AntenaPLAY

Noul sezon Insula Iubirii aduce în AntenaPLAY, pe lângă episoadele integrale, și conținut exclusiv. Vezi dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului, Bonfire integral. Insula Iubirii PLUS aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite. Întri în casa fetelor și a băieților și vezi imagini exclusive.

Pentru iubitorii de seriale k-drama un nou serial coreean este disponibil în AntenaPLAY: A Piece of Your Mind. Serialul este produs în anul 2020, are 12 episoade a cate 60 de minute fiecare și în fiecare duminică va fi difuzat un nou episod.

Roata Vedetelor ediție aniversară. Pentru că AntenaPLAY împlinește 10 ani anul acesta, începe un sezon aniversar cu totul special al emisiunii Roata Vedetelor, producția originală AntenaPLAY.

Filmele lunii iulie sunt pentru toate gusturile: comedie, romance și acțiune. Cele două comedii românești mult așteptate de abonații AntenaPLAY: Nunti, botezuri și înmormântări și Pup-o, mă 3. Pentru iubitorii filmelor de acțiune vor fi disponibile luna aceasta: The take down și Bordercross plus două filme romantice: My sweet holiday și The ultimate life.

Mireasa: Confesiuni – sezon nou exclusiv în AntenaPLAY. Poți urmări interviuri cu foști concurenți și afla cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.

Trăiește LIVE-ul: Luna aceasta, sportul va fi reprezentat în platforma AntenaPLAY cu Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka şi de încă două gale de fight de mare interes. Combate Global 12 (17 iulie) şi Hexagone MMA 10 (29 iulie) sunt evenimentele pe care nu trebuie să le ratezi.

Digital Antena Group

Intact, liderul editorilor din SATI de audienţă în iunie, cu 17.581.608 vizitatori unici.

a1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment și în Iunie, cu 3.974.896 vizitatori unici.

Luna trecută, aplicația Antena 1 fost accesată de 163.069 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România. Aplicația ObservatorNews și-a menținut poziția și este lider al aplicațiilor de știri cu 104.772 vizitatori unici, mai mult decât urmatoarele doua aplicații de news la un loc.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și