Închide meniul

Italienii i-au confiscat vila de 114 milioane de dolari lui Nikita Mazepin! Tatăl fostului pilot din F1 e un apropiat al lui Vladimir Putin

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 20:21

Italienii i-au confiscat vila de 114 milioane de dolari lui Nikita Mazepin! Tatăl fostului pilot din F1 e un apropiat al lui Vladimir Putin

Nikita Mazepin a fost dat afară din Formula 1

Profimedia

  • Italienii i-au confiscat vila de 114 milioane de dolari lui Nikita Mazepin
  • Tatăl fostului pilot din F1 e un apropiat al lui Vladimir Putin

Poliția din Italia ar fi confiscat bunuri în valoare de 114,45 milioane de dolari care aparțin fostului pilot rus de Formula 1 Nikita Mazepin și a tatălui său oligarh, Dmitri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autoritățile au sechestrat o vilă de pe insula Sardinia, ca parte a efortului de a pedepsi apropiații lui Vladimir Putin în urma invaziei Rusiei în Ucraina, scrie Reuters.

Italienii i-au confiscat vila de 114 milioane de dolari lui Nikita Mazepin

Nu a existat niciun comentariu din partea managerului de PR al lui Mazepin în urma confiscării bunurilor de lux.

Reclamă

Contractul lui Nikita Mazepin cu echipa Haas F1 a fost reziliat la începutul lunii martie, înainte ca pilotul rus să înceapă al doilea sezon al carierei în „Marele Circ”.

În ultimele săptămâni, poliția italiană a sechestrat vile și iahturi în valoare de peste 900 de milioane de euro de la oligarhii ruși care au fost trecuți pe listele de sancțiuni ale Uniunii Europene în urma conflictului din Ucraina.

Reclamă

Cel mai valoros bun confiscat până acum este un superyacht deținut de miliardarul Andrey Igorevich Melnichenko, în valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, care a fost reținut în portul din nordul Trieste.

Rusul, nervos după ce a fost dat afară din Formula 1

Mazepin a organizat o conferință de presă la Moscova, în care a vorbit despre incidentul petrecut. Tânărul pilot a criticat decizia celor de la Haas și a spus că „mi-am pierdut visul pentru care am muncit 18 ani”.

„Nu îmi doresc să fiu într-o echipă care nu mă vrea. Formula 1 este un sport periculos şi trebuie să ai încredere în echipa alături de care lucrezi. Este o chestiune de siguranță și trebuie să recunosc că nu am încredere în ei.

Reclamă 4 / 0/3

Este bine să țin deschise toate opțiunile legale. Nu a existat vreun motiv legal în urma căruia echipa putea să-mi termine contractul. Am fost foarte dezamăgit de modul în care s-au desfășurat lucrurile. Mi s-a spus că dacă FIA îmi va permite să concurez cu regulile lor, iar eu voi fi de acord, nu va exista vreun motiv ca să fiu înlăturat din scaun. Nu am auzit nimic din partea echipei de când s-a întâmplat. Am aflat că am fost dat afară în același timp în care vestea s-a aflat în presă.

Sunt tânăr și nu eram pregătit pentru așa ceva. Nu am primit vreun indiciu sau vreo formă de susținere și nici vreun anunț din partea echipei în legătură cu această decizie. Am aflat odată cu voi.

Mi-am pierdut visul pentru care am muncit timp de 18 ani. Nu mi-am imaginat vreodată că îmi voi pierde locul în circuit atât de repede. Dar în niciun caz nu consider Formula 1 un capitol încheiat. Voi rămâne pregătit pentru curse și voi fi pregătit să accept o oportunitate, dacă va apărea.”, a declarat Nikita Mazepin, citat de Sky Sports.

Mazepin, 22 de ani, a venit la Haas înaintea sezonului trecut, „împreună” cu un pachet financiar consistent, susţinut de gigantul chimic Uralkali, condus de tatăl său.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele