Închide meniul

Ivan Fedotov, reţinut de trupele lui Vladimir Putin după ce s-a transferat! Sportivul rus jucase pentru echipa armatei ruse

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2022, 16:55 / Actualizat: 3 iulie 2022, 22:08

Ivan Fedotov, reţinut de trupele lui Vladimir Putin după ce s-a transferat! Sportivul rus jucase pentru echipa armatei ruse

Ivan Fedotov, reţinut de trupele lui Vladimir Putin 

Profimedia

Ivan Fedotov a fost reţinut de trupele lui Vladimir Putin. Portarul rus, care se află sub contract cu echipa din NHL Philadelphia Flyers, a fost reţinut sub acuzaţia că refuză să-şi efectueze serviciul militar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivul de 25 de ani a fost pus sub acuzaţie în Rusia, fiind învinuit că se sustrage efectuării serviciului militar. Conform avocatului său, citat de cotidianul L’Equipe, hocheistul a fost reţinut de poliţia rusă, fiind momentan transferat la un spital militar, potrivit news.ro.

Ivan Fedotov, reţinut de trupele lui Vladimir Putin

“Din cauza stresului, Ivan a făcut o gastrită şi se simte rău. El spune că, în acest moment, nu beneficiază de o asistenţă medicală completă”, a mai declarat avocatul lui Fedotov unei agenţii de presă din Rusia.

Fedotov a jucat pentru echipa armatei ruse, ŢSKA Moscova, iar în luna mai a semnat un contract pe un an cu Philadelphia Flyers, echipă din NHL, iar autorităţile ruse au considerat că acesta este un act de dezertare, astfel încât hocheistul a fost ridicat de poliţie şi dus la cel mai apropiat birou de recrutare.

Ivan Fedotov a participat cu naţionala de hochei a Rusiei la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022, unde a câştigat medalia de argint.

Reclamă

Vitali Klitschko spune că ambiţia lui Vladimir Putin distruge vieţi şi în Rusia

Vitali Klitschko spune că ruşii mor pentru ambiţia lui Vladimir Putin. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat pentru BBC că ruşii vor realiza în cele din urmă că tinerii lor soldaţi mor pentru nimic altceva decât pentru ambiţiile preşedintelui rus Vladimir Putin, scrie BBC.

Fostul campion mondial la box la categoria grea a asistat la înmormântarea unui cunoscut activist anticorupţie în vârstă de 24 de ani, Roman Ratuşni, ucis la Izum, în regiunea Harkov, pe 9 iunie.

Primarul Klitschko, care a câştigat milioane de fani în întreaga lume în timpul lungii sale cariere record, a spus că liderul rus distruge milioane de vieţi atât în ​​Ucraina, cât şi în propria sa ţară.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o tragedie şi pentru ruşi şi pentru Federaţia Rusă. Oamenii nu înţeleg asta acum, dar sunt sigur că îşi vor da seama foarte curând de realitate. Ruşii mor – pentru ce? Ambiţia lui Putin?„, a mai spus el.

Primarul s-a numărat printre sutele de îndoliaţi care i-au adus un omagiu Ratuşni – care a devenit figură importantă în timpul protestelor pro-democraţie din 2013 împotriva fostului guvern ucrainean pro-Moscova.

Vitali Klitschko, anunţ despre condiţiile de pace cu Rusia

Vitali Klitschko a mai spus că vor fi negocieri de pace doar în momentul în care soldaţii ruşi vor părăsi teritoriul Ucrainei.

„Rușii au vorbit despre „Hai să găsim un compromis”. Să găsim o soluție’. Despre ce vorbesc ei? Care compromis? A da rușilor părți din teritoriul ucrainean nu este un compromis.

„Sunt mai mult decât sigur că vom fi gata să vorbim cu rușii despre un compromis. Dacă ultimul soldat rus a părăsit Ucraina, va fi timpul să vorbim, dar nu încă. Rușii trebuie să plece din patria noastră”, e mesajul lui Vitali Klitschko pentru ruşii lui Vladimir Putin.

Recomandări
  • Ivan Fedotov, reţinut de trupele lui Vladimir Putin după ce s-a transferat
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și