Închide meniul

Jens Lehmann a fost prins beat la volan! Noi probleme cu legea pentru fostul mare portar

Publicat: 25 septembrie 2024, 14:22

Reclamă
Jens Lehmann a fost prins beat la volan! Noi probleme cu legea pentru fostul mare portar

Jens Lehmann a fost prins beat la volan! Noi probleme cu legea pentru fostul mare portar

Jens Lehmann / Profimedia

Jens Lehmann a fost prins beat la volan. Fostul mare portar, ajuns la 54 de ani, continuă să aibă probleme cu legea. Presa din Germania a anunţat că acesta a fost oprit în trafic de poliţişti după ce au observat că fostul portar conducea haotic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lehmann a fost la Oktoberfest, iar acum a rămas fără permis de conducere. Fostul portar este cercetat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Jens Lehmann a fost prins beat la volan! Noi probleme cu legea pentru fostul mare portar

Luni noapte, în jurul orei 1:30, poliţiştii l-au oprit pe Lehmann în centrul oraşului Munchen. Ofiţerii au mirosit alcool, iar sueddeutsche.de anunţă că Lehmann ar fi fost atât de beat încât nu a putut sufla în etilotest.

Imediat, lui Lehmann i s-au luat teste de sânge, dar rezultatele nu au sosit încă. Potrivit celor de la Bild, Lehmann ar consumat mai multe beri la Oktoberfest.

Nu sunt primele probleme cu legea ale fostului portar. În trecut el a mai fost amendat pentru conducere agresivă, insulte, dar şi pentru folosirea telefonului mobil în timp ce conducea. De asemenea, el a mai fost cercetat după ce i-a produs daune de peste 10.000 de euro unui vecin după ce i-a tăiat grinzile acoperişului cu drujba.

Reclamă
Reclamă

Jens Lehmann, complet scăpat de sub control! Fostul portar a intrat cu drujba peste vecinul său

Jens Lehmann a fost complet scăpat de sub control. Legendarul portar a intrat cu drujba peste vecinul său în încercarea disperată de a-și face singur dreptate. Lehmann, în vârstă de 52 de ani, i-a tăiat grinzile de la acoperișul garajului și a provocat daune în valoare de 10.000 de euro, anunță Bild.

Lehmann se află în mijlocul unui nou scandal uriaș, după ce în 2021 a fost dat afară din conducerea celor de la Hertha Berlin pentru că a făcut un comentariu cu tentă rasistă.

Fostul mare goalkeeper de la Arsenal, AC Milan și Borussia Dortmund s-a certat în repetate rânduri cu vecinul său din cauza felului în care este amplasat garajul celui din urmă.

Reclamă

Lehmann s-a plâns că clădirea respectivă îi blochează priveliștea către lacul Stamberg. Mai mult, vicecampionul mondial din 2002 susține că garajul vecinului este construit pe o parte din terenul său, achiziționat în schimbul sumei de 5,1 milioane de euro în urmă cu 15 ani.

Extrem de furios din cauză că vecinul a rămas indiferent la situația respectivă, Lehmann a luat drujba în mână și s-a dus “glonț” la garajul cu pricina.

Fostul portar i-a tăiat grinzile acoperișului și a creat daune totale de aproximativ 10.000 de euro. Înainte să înceapă operațiunea șocantă, Jens Lehmann a încercat să taie și cablurile de la camerele de supraveghere, însă fără succes.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-1. Tachtsidis a egalat! Clujenii ţintesc al şaselea meci fără eşec

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și