Închide meniul
Video

Jucătorii FCSB-ului s-au dezlănțuit la nunta lui Denis Haruț: „Steaua e numai una!”. Billel Omrani, „expert” în dedicații

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2022, 15:20

Denis Haruț s-a căsătorit

Denis Haruț s-a căsătorit / booka.ro

Jucătorii FCSB-ului s-au dezlănțuit la nunta lui Denis Haruț. Coechipierii fundașului de 23 de ani au fost prezenți la petrecerea de „5 stele”, unde lăutarii au întreținut atmosfera cu hit-ul „Steaua e numai una”. Billel Omrani s-a aflat în prim-plan și a dat dedicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruț s-a căsătorit cu Daiana Melinte, fiica fostei atlete Doina Melinte. Cei doi au făcut nunta vineri noapte, iar la evenimentul select au fost invitați toți jucătorii de la FCSB.

Jucătorii FCSB-ului s-au dezlănțuit la nunta lui Denis Haruț: „Steaua e numai una!”

Billel Omrani, Joyskim Dawa sau Florinel Coman s-au numărat printre jucătorii roș-albaștri care au făcut furori pe ringul de dans, alături de lăutari (VEZI GALERIA FOTO).

Omrani chiar a dat și dedicații pentru colegii săi de la FCSB, apoi cunoscutul manelist Luis Gabriel a dat tonul la „Steaua e numai una”, cântecul devenit celebru în urmă cu mai bine de 15 ani.

Billel Omrani și Florinel Coman au făcut show la nunta lui Denis Haruț / bokaa.ro

La nunta lui Denis Haruț a fost prezent și Marius Croitoru, fostul antrenor al fundașului din perioada petrecută la FC Botoșani.

Reclamă

Actualul tehnician de la FC Argeș a dat dedicații pentru Dawa și jucătorii FCSB-ului.

„De la Marius pentru Dawa și pentru toți băieții de la Steaua!”, a strigat lăutarul.

Marius Croitoru a dat dedicații la nunta lui Denis Haruț / bokaa.ro

Sărbătoare mare la FCSB! Denis Haruț s-a căsătorit, iar colegii i-au fost alături

Denis și Daiana formează un cuplu de mulți ani, iar în urmă cu câteva luni superba brunetă i-a dăruit un copil jucătorului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Haruț și Daiana au avut parte de o nuntă de vis, într-un local luxos, unde au fost invitați o mulțime de oameni. Printre invitații de lux s-au numărat și colegii săi de la FCSB.

Billel Omrani și Joyskim Dawa s-au îmbrăcat elegant și au făcut furori la nuntă.

Denis Haruț s-a căsătorit

Denis Haruț s-a lăudat cu soția sa pe rețelele sociale. Fundașul de 23 de ani a postat o fotografie cu Daiana, înainte de nuntă, alături de mesajul: „Soția mea frumoasă”.

Denis Haruț s-a căsătorit

Denis Haruț a fost cumpărat de FCSB, de la FC Botoșani, în februarie 2021, în schimbul a 660.000 de euro. Fundașul de 23 de ani a adunat 38 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor.

În prezent, Haruț este cotat la 900.000 de euro de transfermarkt.com.

Reclamă

Gigi Becali s-a enervat și îi trimite pe Ianis Stoica şi Denis Haruţ la Cluj

Recent, Gigi Becali a anunțat că îi trimite pe Ianis Stoica şi Denis Haruţ la Cluj. Patronul FCSB a anunţat că cei doi fotbalişti pot ajunge la Universitatea Cluj, rivala campioanei CFR.

Patronul FCSB nu mai crede în fiul lui Pompiliu Stoica. Ajuns la 20 de ani, Ianis valorează 1 milion de euro, însă prestaţiile sale nu l-au impresionat pe latifundiarul din Pipera.

„Pe Ianis s-ar putea să-l dăm împrumut în iarnă. M-a întrebat un impresar dacă-i ias pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îi las. Fac curățenie cum pot. Fotbaliștii de la FCSB să știe că nu-i supăr, nu-i jignesc, ci le dau bani. Dacă ai valoare, rămâi. Dacă nu, pleci! La revedere, la FCSB stai doar dacă ai valoare!

Pe Ianis l-am așteptat atâta timp. Ce să-i mai fac? Mai cred foarte puțin în el. Pentru că mai cred, să meargă la U Cluj, să demonstreze acolo. Băăă, ai 20 de ani. Dacă nu joci la 20 de ani, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și