Închide meniul

Karim Benzema a renunţat la apel în procesul cu Mathieu Valbuena. Primise un an de închisoare în cazul ”Sextape”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2022, 10:31

Karim Benzema a renunţat la apel în procesul cu Mathieu Valbuena. Primise un an de închisoare în cazul ”Sextape”

Karim Benzema a renunţat la apel în procesul cu Mathieu Valbuena

Karim Benzema, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Karim Benzema a renunţat la apel în procesul care l-a opus fostului său coechipier Mathieu Valbuena, încheiat cu condamnarea atacantului echipei Real Madrid la un an de închisoare cu suspendare, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema a fost obligat, totodată, să plătească o amendă de 75.000 de euro în procesul derulat anul trecut în noiembrie la tribunalul din Versailles, în care golgheterul ultimei ediţii a Ligii Campionilor a fost judecat pentru complicitate la tentativă de şantaj.

Karim Benzema a renunţat la apel în procesul cu Mathieu Valbuena

Fotbalistul, în vârstă de 34 ani, era singurul dintre cei cinci condamnaţi în procesul respectiv care a făcut recurs la sancţiunea penală. El urma să fie rejudecat pe 30 iunie şi 1 iulie, la Curtea de Apel din Versailles, dar avocatul său, Hugues Vigier, a anunţat în noaptea de vineri spre sâmbătă că Benzema a renunţat la apel.

Scandalul a izbucnit în vara lui 2015, când mai multe persoane au încercat să obţină bani de la Valbuena, pe care l-au ameninţat cu difuzarea unei înregistrări video cu scene intime în care apare şi actualul mijlocaş al lui Olympiakos Pireu.

În timpul judecăţii, camera a 7-a a instanţei din Versailles a estimat că Benzema „s-a implicat personal, cu preţul unor subterfugii şi minciuni, pentru a-şi convinge coechipierul să se supună şantajului”.

Reclamă

Împotriva celorlalte patru persoane implicate în acest caz, tribunalul a pronunţat condamnări mergând de la 18 luni de închisoare cu suspendare până la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Karim Benzema, favorit cert la câștigarea Balonului de Aur

Cotele pentru Balonul de Aur 2022 au suferit noi schimbări după ce Real Madrid a devenit, pentru a 14-a, oară campioana Europei. Karim Benzema, decisiv pentru „galactici” în lupta pentru câştigarea La Liga şi Champions League, este mare favorit la ridicare celui mai râvnit trofeu individual.

Atacantul francez a făcut un sezon de vis şi nu a avut rival în lupta pentru titlul de golgheter în Spania. A marcat 27 de goluri, cu 9 mai mult decât Iago Aspas. Benzema a fost şi cel mai bun marcator al sezonului din Liga Campionilor, cu 15 reuşite. Urmăritorul său, Robert Lewandowski, a înscris de 13 ori.

Reclamă 4 / 0/3

În luna aprilie, Karim Benzema avea cota 2.5 la câştigarea Balonului de Aur 2022. Înaintea finalei cu Liverpool, bookmakerii îi ofereau 1.33, în timp ce Mohamed Salah avea cota 1.33. Victoria lui Real Madrid, de pe Stade de France, l-a făcut pe Karim Benzema să nu mai aibă rival.

În acest moment, Karim Benzema are cota 1.01, situaţie care părea de neimaginat. Mohamed Salah şi coechipierul său, Vinicius Junior, sunt pe podiumul preferinţelor, dar au şanse infime să îi „sufle” trofeul atacantului de 34 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și