Închide meniul

Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2024, 15:42

Reclamă
Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!

Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri:

Profimedia

Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri.Legendarul Usain Bolt i-a lansat recent o provocare atacantului Kylian Mbappé, ironizând faptul că francezul, care îl „inspiră„, nu are încă „nicio şansă” la 100 de metri, scrie rmcsport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, în cadrul unei campanii promoţionale, atacantul i-a răspuns jamaicanului.

Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri

Să ştiu că inspir pe cineva ca el este foarte satisfăcător„, a început prin a comenta Kylian Mbappé. „Şi el a inspirat pe toată lumea. Şi cred că toată lumea s-a trezit târziu în noapte pentru a urmări o cursă a lui Usain Bolt. Pot spune pur şi simplu că sentimentul este reciproc şi că am început să-l admir înaintea lui„, a spus Mbappe, citat de news.ro.

Într-o cursă ipotetică de 100 de metri împotriva unui sportiv care s-a retras, dar care deţine încă recordul mondial pe această distanţă (în 9″58), Kylian Mbappé a considerat, de asemenea, că probabil nu are „nicio şansă”. Cu toate acestea, campionul mondial din 2018 a răspuns favorabil: „Dar îmi place, pentru distracţie, de ce nu într-o zi, dacă avem amândoi timp, să facem ceva frumos„.

Nu mă aştept la mare lucru de la rezultat„, a spus râzând Kylian Mbappé. Usain Bolt, care s-a retras din atletism în 2017, şi-a încercat norocul la fotbal, jucând în Australia timp de câteva luni.

Reclamă

Mbappe, care s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, a cucerit al 6-lea titlu cu PSG. Poate contribui la un sezon cu adevărat istoric, în care parizienii să câştige patru trofee. PSG va juca în finala Cupei Franţei cu Olympique Lyon, pe 25 mai, în direct în AntenaPLAY. Câştigătoarea a Supercupei, PSG este în cărţi şi pentru ridicarea trofeului Champions League. O aşteaptă o dublă „de foc” în semifinale cu Borussia Dortmund.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și