Închide meniul

Kylian Mbappe, mesaj pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale. Starul francez rupe tăcerea după Franţa – Argentina

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 18:03

Kylian Mbappe, mesaj pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale. Starul francez rupe tăcerea după Franţa – Argentina

Kylian Mbappe, mesaj pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale

Kylian Mbappe şi Lionel Messi, în finala Cupei Mondiale / Profimedia Images

Kylian Mbappe a avut un mesaj de felicitare pentru Lionel Messi, după finala Cupei Mondiale. Starul francezilor a dezvăluit că a stat de vorbă cu colegul său de la PSG, după Franţa – Argentina, meci decis la penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a marcat trei goluri în finala CM 2022, Mbappe s-a înclinat în faţa lui Lionel Messi, Argentina impunându-se la penalty-uri.

Kylian Mbappe, mesaj pentru Lionel Messi

„Am vorbit cu Messi după finală, i-am scris un mesaj de felicitare, pentru că a fost obiectivul vieţii lui. Pentru mine, a fost la fel, dar am eşuat. Trebuie mereu să fii bun. Sărbătoarea jucătorilor nu mă interesează. Nu-mi irosesc energia pe asemenea lucruri”, a spus Mbappe, citat de Marca.

Mbappe a făcut referire la gesturile făcute de portarul Emiliano Martinez. Portarul Pumelor a avut o reacţie dubioasă în vestiar, oprind bucuria sud-americanilor cu o replică ciudată: „Shhh, un moment de reculegere pentru Mbappe, care e mort”.

Comportamentul nepotrivit al portarului lui Aston Villa a continuat şi în faţa milioanelor de argentinieni, el ţinând în mână o pupuşă pe care era lipit chipul lui Mbappe.

Reclamă

„E Lionel Messi cel mai bun din istorie?” Răspunsul clar al lui Carlo Ancelotti

„E Lionel Messi cel mai bun din istorie?”. E întrebarea la care Carlo Ancelotti nu s-a ferit să răspundă, la puţin timp după ce starul sud-american a câştigat singurul trofeu major care îi lipsea din palmares, Cupa Mondială.

Don Carlo susţine că fiecare eră a avut jucătorul ei exponenţial, cum ar fi Pele sau Diego Maradona. Mai mult, italianul lui Real Madrid nu a vrut să îl supere nici pe deţinătorul Balonului de Aur, Karim Benzema.

„E greu de zis, nu ştiu dacă este cel mai bun din istorie. Nu e corect să spui asta, pentru că fiecare eră a avut jucătorii ei buni. „Messi este cel mai bun” nu veţi auzi din gura mea.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun din istorie. Am avut parte de atât de mulţi jucători buni. Nu uitaţi că îl antrenez zilnic pe deţinătorul Balonului de Aur”, a spus Ancelotti, citat de marca.com.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și