Închide meniul

Kylian Mbappe, apariţie surprinzătoare la o emisiune în direct din Turcia! Gest superb al starului de la PSG: „Voi da totul să ajut!”

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 22:34

Kylian Mbappe, apariţie surprinzătoare la o emisiune în direct din Turcia! Gest superb al starului de la PSG: „Voi da totul să ajut!

Kylian Mbappe a avut o apariţie surprinzătoare în direct la o emisiune din Turcia

Kylian Mbappe, în direct la o emisiune din Turcia/ Twitter

  • Kylian Mbappe, apariţie surprinzătoare la o emisiune din Turcia
  • Ce a declarat starul de la PSG

Kylian Mbappe a avut o apariţie surprinzătoare la o emisiune în direct din Turcia! Starul de la PSG a oferit şi câteva declaraţii, dezvăluind că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a ajuta victimele cutremurelor puternice, care au afectat ţara la începutul lunii februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcia a fost puternic afectată de două cutremure puternice, care au zguduit ţara în dimineaţa de şase februarie. Seismul a produs zeci de mii de victime, şi întreaga lume s-a unit pentru a oferi o mână de ajutor persoanelor afectate.

Kylian Mbappe, apariţie surprinzătoare la o emisiune în direct din Turcia

Kylian Mbappe a intrat în direct în timpul unei emisiune de la un post de televiziune din Turcia, în cadrul căreia se strângeau fonduri pentru victimele tragediei.

Reclamă

Starul de la PSG s-a arătat dispus să ajute, şi a oferit şi câteva declraţii. Concret, Mbappe a mărturisit că va încerca să ajute cât mai mult copiii afectaţi de cutremure, şi a mai spus că lumea fotbalului se va uni pentru a sări în ajutorul poporului turc.

„Ce s-a întâmplat este o uriașă tragedie. E deasupra imaginației noastre. Îmi este greu să estimez prin ce au trecut turcii. Misiunea noastră de astăzi este una extraordinară. Lumea fotbalului se va uni și va susține Turcia.

Reclamă

Voi face tot ce îmi stă în putință să ajut copiii. Sunt o persoană care încearcă mereu să fie de ajutor, așa că voi da totul să ajut Turcia. Cred că totul va fi mult mai bine pentru Turcia. Sper că îi vom face din nou pe copii să zâmbească”, a declarat Kylian Mbappe, pentru goal.com.

După cutremurele din Turcia, mai mulţi fotbalişti cu renume au donat sume impresionante de bani. Poate cea mai mare donaţie a fost cea a lui Lionel Messi, starul argentinian donând suma de 3.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille și a egalat un record impresionant. Francezul a fost cel mai bun om de pe teren în derby-ul Franței și a înscris de două ori pentru a aduce victoria oaspeților.

Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 25, după un sprint fulgerător printre apărătorii adverși. Ulterior, i-a oferit o pasă genială lui Leo Messi, care a majorat diferența. Mbappe nu a călcat pedala de frână nici în repriza secundă, el reușind „dubla” în minutul 55.

Grație acestei performanțe, Kylian Mbappe a egalat un record impresionant pentru clubul din capitala Franței. Concret, superstarul parizian l-a egalat pe Edinson Cavani la cele mai multe goluri înscrise pentru PSG. Cei doi atacanți au înscris ambii 200 de goluri în tricoul parizian, record absolut pentru club. PSG este lider detașat în Franța, având un avantaj de 8 puncte față de OM.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol