Închide meniul

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille și a egalat un record impresionant

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 23:38 / Actualizat: 27 februarie 2023, 8:46

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o dublă” împotriva lui Marseille și a egalat un record impresionant

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille și a egalat un record impresionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a fost cel mai bun om de pe teren în derby-ul Franței și a înscris de două ori pentru a aduce victoria oaspeților.

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille și a egalat un record impresionant

Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 25, după un sprint fulgerător printre apărătorii adverși. Ulterior, i-a oferit o pasă genială lui Leo Messi, care a majorat diferența. Mbappe nu a călcat pedala de frână nici în repriza secundă, el reușind „dubla” în minutul 55.

Grație acestei performanțe, Kylian Mbappe a egalat un record impresionant pentru clubul din capitala Franței. Concret, superstarul parizian l-a egalat pe Edinson Cavani la cele mai multe goluri înscrise pentru PSG. Cei doi atacanți au înscris ambii 200 de goluri în tricoul parizian, record absolut pentru club. PSG este lider detașat în Franța, având un avantaj de 8 puncte față de OM.

Reclamă

Erling Haaland, reverență în fața lui Kylian Mbappe: „Este un jucător incredibil! Francezii sunt norocoși că îl au!”

Erling Haaland l-a lăudat pe rivalul Kylian Mbappe într-un interviu acordat presei din Franța. Starul lui Manchester City a spus că francezii sunt norocoși să-l aibă pe Mbappe. Haaland și-ar fi dorit să facă echipă cu atacantul lui PSG în naționala Norvegiei.

Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt vedetele „noii generații” din fotbal. Unii fani au preconizat că rivalitatea lor va fi comparabilă cu cea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

„În prezent există atât de mulți jucători buni și Kylian este unul dintre ei. El este foarte puternic! Francezii sunt atât de norocoși că el joacă pentru Franța. Mi-aș dori să joace pentru Norvegia, evident, dar nu este cazul, dar da, este un jucător incredibil”, a spus Erling Haaland, pentru Canal+, citat de footmercato.net

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland și Kylian Mbappe s-au întâlnit în doar două meciuri directe până acum. S-a întâmplat în 2020, într-un duel din optimile Champions League, Borussia Dortmund – PSG. Atunci, a avut câștig de cauză francezul. Echipa sa a câștigat cu 3-2 la general în dublă-manșă.

Haaland a înscris în meciul tur, câștigat de Dortmund cu 2-1. În același meci, Kylian Mbappe a reușit un assist. La retur, PSG s-a impus cu 2-0.

În prezent, cei doi ocupă primele două poziții în topul celor mai valoroși jucători (Mbappe – 180 de milioane de euro / Haaland – 170 de milioane de euro).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și