Închide meniul
Foto

L-a vizitat pe Michael Schumacher şi a rupt tăcerea: „Trebuie să se ştie asta!”. Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui „Schumi”

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2022, 9:37

Reclamă
L-a vizitat pe Michael Schumacher şi a rupt tăcerea: „Trebuie să se ştie asta!”. Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui „Schumi”

Mesaj plin de emoție transmis de Michael Schumacher

Michael Schumacher a suferit un teribil accident în 2013 / ProfimediaImages

Jeand Todt, fostul şef de la Ferrari, l-a vizitat pe Michael Schumacher şi a rupt tăcerea. Acesta a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a septuplului campion din Formula 1, accidentat grav într-un accident la schi în decembrie 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bun prieten cu Michael Schumacher şi familia acestuia, Todt a dezvăluit că îl vizitează chiar şi de trei ori pe săptămână pe fostul pilot din „Marele Circ”, care a fost în comă şi a suferit multiple intervenţii chirurgicale.

Jean Todt l-a vizitat pe Michael Schumacher şi a rupt tăcerea

Jean Todt a avut un mesaj pentru fanii lui Michael Schumacher, după ultima vizită pe care i-a făcut-o celui care, pe 3 ianuarie, va împlini 54 de ani. Potrivit acestuia, „Schumi” este în „cea mai bună situaţie în care poate fi„, lăsând de înţeles că starea de sănătate a legendei Formulei 1 nu s-a mai degradat.

Mă bucur că toţi fanii, nu numai cei din Germania, se gândesc atât de mult la el. Oamenii întreabă atât de multe lucruri despre Michael. Fanii ar trebui să știe că el este pe cele mai bune mâini. Este în cea mai bună situație în care poate fi și înconjurat de oameni care îl iubesc.

Atât timp cât voi fi pe această lume, îl voi vizita mereu. Uneori ne vedem de trei ori pe săptămână, alteori trece chiar şi o întreagă lună. Ei (n.r. membrii familiei lui Michael Schumacher) sunt prietenii mei și suntem în contact permanent. Orice aș putea face pentru familia Schumacher, o voi face„, a declarat Jean Todt pentru Bild, citat de independent.co.uk.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul şef Ferrari a dezvăluit, în acest an, că urmăreşte cursele din Formula 1 cu Michael Schumacher. Pe circuit este şi Mick Schumacher, cel care îi calcă pe urme tatălui săi.

Familia lui Michael Schumacher face sacrificii uriaşe pentru a-l trata pe septuplul campion mondial de Formula 1. Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână.

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, s-a prăbuşit emoţional, în public!

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a izbucnit în plâns de faţă cu toată lumea. S-a întâmplat în cadrul unui eveniment în care septuplul campion mondial de Formula 1 a primit un premiu, la Koln, pentru contribuţiile caritabile.

Reclamă

În numele lui Michael Schumacher, soţia Corinna (53 de ani) şi fiica Gina (25 de ani) au fost cele care au acceptat premiul. Soţia lui Schumi a clacat şi a început să plângă în timpul evenimentului.

Corinna a fost mult mai agitată decât în cadrul altor apariţii, ceea ce i-a făcut pe nemţii de la Bild să titreze: „Corinna, plângem alături de tine!”.

Momentele care îl emoționează până la lacrimi pe Michael Schumacher

Surse, descrise drept „rude apropiate” , susțineau în revista franceză Paris Match încă din 2018 că Schumacher plânge când vede frumusețea naturală. „Când îl așezi în scaunul cu rotile cu fața la frumoasa panoramă a munților cu vedere la lac, Michael plânge uneori”.

Cei doi membri ai familiei care „îl vizitează des” au spus că este foarte încurajator faptul că Schumacher încă mai arată emoții. De asemenea, a mai fost raportat în 2015 că Schumacher plânge când aude vocile soției sale Corinna și ale copiilor, Gina-Maria și Mick.

Ziarul italian Corriere della Serra spune că Schumacher este emoționat până la lacrimi când aude sunete familiare – cum ar fi soția și copiii sau chiar câinii săi iubiți. „Schumi plânge. Și, uneori, în mod misterios„, relata ziarul.

Plânge când îi aude copiii, vocea soției, câinii lui. În liniștea acelei camere, o lacrimă curge pe fața lui subțire la un sunet cunoscut. Există viața, închisă într-o picătură; există forța unui om care este mișcat și care ne mișcă pe fiecare dintre noi. Avem lacrimile lui, simțurile la vedere”.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și