Închide meniul
Foto

Larisa Iordache a dezvăluit ce își dorește de la viitorul iubit: „În ziua de azi sunt foarte multe tentații”

Antena Sport Publicat: 1 martie 2023, 19:31 / Actualizat: 2 martie 2023, 9:29

Larisa Iordache

Larisa Iordache

Larisa Iordache / Instagram

  • Larisa Iordache a dezvăluit ce își dorește de la viitorul iubit
  • „În ziua de azi sunt foarte multe tentații”

Larisa Iordache a dezvăluit ce își dorește de la viitorul iubit. Fosta gimnastă, în vârstă de 26 de ani, a oferit detalii din viața personală. Larisa a declarat că s-a despărțit recent de fostul iubit, iar acum este în căutarea unui bărbat cu care să rezoneze pe toate planurile. Fosta sportivă medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012 a explicat de ce a încheiat ultima relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Devenită între timp antrenoare de gimnastică, Larisa Iordache a vorbit despre motivul care a dus la despărțirea de fostul iubit.

Larisa Iordache a dezvăluit ce își dorește de la viitorul iubit: „În ziua de azi sunt foarte multe tentații”

Larisa a încheiat recent o relație de doi ani, însă nu regretă. Fosta sportivă este optimistă că își va găsit sufletul pereche, cu care se va înțelege de minune.

Reclamă

„Nu mai eram pe aceeași lungime de undă”, a spus Larisa Iordache, despre fostul iubit.

Întrebată despre ce vrea de la următoarea relație, Larisa s-a axat pe comunicare și susținere.

Reclamă

Larisa Iordache își dorește să întemeieze o familie frumoasă, alături de un bărbat care are aceleași planuri și țeluri în viață.

„Nu mai eram pe aceeași lungime de undă (n.r. – cu fostul iubit). Am stabilit de la început că, atunci când viziunile se schimbă, ne spunem asta. Eram împreună de doi ani. Nu ne-am înșelat sau ceva… Nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Nu există nimeni în viața mea, acum.

Larisa Iordache a oferit detalii din viața amoroasă: „Asta contează foarte mult într-o relație!”

(N.r. – Cum arată bărbatul ei ideal) Să fie înțelegător, să rezonăm din punct de vedere al viziunilor, să ne susținem, să fim alături unul de celălalt, să ne bazăm unul pe altul. Să comunicăm, pentru că asta contează foarte mult într-o relație.

Reclamă 4 / 0/3

Fără orgolii, fără ego-uri… Cred că am ajuns la vârsta la care putem să trecem ușor peste aceste defecte și să fim oameni maturi. Eu îmi doresc o relație serioasă și să-l găsesc pe alesul meu.

Îmi doresc o familie frumoasă, vreo 2 copii și îmi doresc și să adopt unul. Mă gândesc să-mi găsesc bărbatul ăla care să-și dorească acest lucru. Și bărbatul ăla care să iubească ce a ales… că în ziua de azi sunt foarte multe tentații.”, a spus Larisa Iordache, potrivit sursei citate anterior.

Larisa Iordache a dezvăluit pe ce cheltuie renta viageră

Larisa Iordache a dezvăluit pe ce cheltuie banii din renta viageră pe care o primeşte de la statul român. Marea noastră campioană a spus că banii primiţi de la statul român pentru performanţele de excepţie pe care le-a avut îi cheltuie cu maşina, dar şi pe excursii.

Larisa Iordache primeşte 13.973 de lei rentă viageră de la statul român. În vârstă de 26 de ani, Iordache are un palmares uluitor. A câştigat nu mai puţin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene.

O cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur, și așa cheltui eu banii”, a transmis Larisa Iordache pentru fanatik.ro.

În trecut, Larisa Iordache a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu colegele sale de la lotul naţional de la Izvorani.

„Am fost un copil foarte agitat, voiam mereu să fac în plus. Chiar şi antrenorii îmi spuneau să o las mai moale. După două-trei ore de antrenamente, eu mereu mai stăteam în sală mai exersez. Eu aveam norocul să plec acasă aproape în fiecare weekend, dacă terminam cu bine antrenamentele de la Izvorani. Mai mult, la antrenamente ceream mereu în plus, plusam mereu.

Reclamă

Erau momente când fetele erau foarte obosite şi îşi doreau să se odihnească, mai încercau să păcălească numărul. De asta eram nesuferită, dar acum mă înţeleg cu toate. Mă bucur că mă plac toate acum”, a spus Larisa Iordache, pentru playsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă
Extra • 9 ian., 21:34
FOTO
„A depăşit cu mult imaginaţia!” Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie: „Încă suntem copleşiţi”
"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie
Diverse • 6 ian., 9:30
FOTO
„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta
Extra • 3 ian., 19:59
FOTO
Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache! Fosta gimnastă a păşit în locaţia de vis legată la ochi!
Extra • 2 ian., 18:58
FOTO
Larisa Iordache se căsătoreşte! Primele imagini cu fosta gimnastă şi logodnicul ei, după ce a spus DA!
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024
Tenis • 1 ian., 18:38
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”