Închide meniul

Larisa Iordache a rupt tăcerea despre noul iubit: „Este din sport”. De ce nu a publicat nicio poză alături de el

Antena Sport Publicat: 31 martie 2023, 15:49

Larisa Iordache a rupt tăcerea despre noul iubit: „Este din sport. De ce nu a publicat nicio poză alături de el

Larisa Iordache

Larisa Iordache / Hepta

  • Larisa Iordache are un nou iubit
  • Ce a spus fosta concurentă America Express

Larisa Iordache (26 de ani) a rupt tăcerea despre noul iubit. Fosta gimnastă și-a găsit fericirea în brațele unui nou bărbat și a oferit primele detalii despre relația lor. Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), Larisa tocmai trecuse printr-o despărțire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache se despărțise de cel cu care a trăit doi ani o poveste de dragoste. Nu a stat foarte mult timp singură. Asigură că a găsit ceea ce căuta și că se simte excelent.

Larisa Iordache a rupt tăcerea despre noul iubit

Sunt bine, sunt fericită, sunt liniștită. Este alături de mine, este exact ceea ce căutam. Este un om foarte bun, este un om pe placul meu. Îmi place că ne susținem reciproc și comunicăm foarte bine. Asta contează atât pentru mine, cât și pentru el.

Reclamă

Ne este mult mai ușor să trecem prin viață, cred că asta ajută foarte mult într-o relație, trebuie să susții persoana de lângă tine, să o accepți așa cum este. Desigur, în momentul în care nu îți place ceva, să îi spui. Noi asta am discutat de la început și funcționează foarte bine„, a declarat Larisa Iordache pentru ego.ro.

Multipla campioană mondială și europeană a dezvăluit de ce nu a publicat nicio poză cu noul ei iubit. Larisa Iordache este o prezență activă pe Instagram, acolo unde are peste 180.000 de urmăritori.

Reclamă

Nu ne ascundem, asta nu înțelege lumea. Chiar dacă nu am dat detalii și nu am spus cine este, nu ne ascundem absolut deloc, ne comportăm ca doi oameni normali. Mergem în locuri ca un cuplu, așa cum suntem. Mergem și mâncăm împreună, facem lucruri împreună, ne susținem, suntem unul lângă celălalt. Am discutat despre asta. În momentul în care vom vrea să postăm o poză împreună, va fi fi o poză postată de noi, cu siguranță„, a mai spus ea.

Larisa Iordache l-a descris, în premieră, pe bărbatul care a cucerit-o. „Este din sport„, a precizat fosta concurentă din America Express.

Este un bărbat dezinvolt, este un bărbat care își asumă alegerile și asta mi-a plăcut foarte tare la el. Nu îi pasă ce crede lumea și ce spune lumea, ci doar persoana iubită. Asta m-a încurajat pe mine, cumva. Mi-a dat speranță și curaj în acest sens. Da, este din sport și înțelege foarte bine presiunea publicului, înțelege foarte bine ce trecut am avut, înțelege foarte bine cum sunt eu acum. De asta zic că nu mă feresc de absolut nimic. Suntem exact ca doi oameni normali„, a precizat Larisa Iordache.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache a anunțat pe ce își cheltuie banii

Larisa Iordache a dezvăluit ce face cu renta viageră pe care o primeşte. Marea noastră campioană a spus că banii primiţi de la statul român pentru performanţele de excepţie pe care le-a avut îi cheltuie cu maşina, dar şi pe excursii.

Larisa Iordache primeşte 13.973 de lei rentă viageră de la statul român. În vârstă de 26 de ani, Iordache are un palmares uluitor. A câştigat nu mai puţin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene.

O cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur, și așa cheltui eu banii”, a transmis Larisa Iordache pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă
Extra • 9 ian., 21:34
FOTO
„A depăşit cu mult imaginaţia!” Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie: „Încă suntem copleşiţi”
"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie
Diverse • 6 ian., 9:30
FOTO
„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta
Extra • 3 ian., 19:59
FOTO
Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache! Fosta gimnastă a păşit în locaţia de vis legată la ochi!
Extra • 2 ian., 18:58
FOTO
Larisa Iordache se căsătoreşte! Primele imagini cu fosta gimnastă şi logodnicul ei, după ce a spus DA!
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024
Tenis • 1 ian., 18:38
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”