Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, cu gândul la Hollywood! Starul argentinian își face debutul în cinematografie. Imagini de colecție

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 iunie 2022, 0:01

Lionel Messi, cu gândul la Hollywood! Starul argentinian își face debutul în cinematografie. Imagini de colecție

Lionel Messi debutează în lumea cinematografiei

Lionel Messi, în timpul serialului "Los Protectores" / Youtube

Lionel Messi este cu gândul la Hollywood, după ce a cucerit lumea fotbalului. Super-jucătorul cu 6 Baloane de Aur va debuta în cinematografie, într-un serial cunoscut din America de Sud, „Los Protectores”. Starul argentinian a filmat deja scenele respective din sezonul al doilea al serialului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a dominat ani la rând lumea fotbalului, alături de marele său rival, Cristiano Ronaldo, iar acum este pregătit să facă spectacol și pe micile ecrane.

Lionel Messi, cu gândul la Hollywood! Starul argentinian își face debutul în cinematografie. Imagini de colecție

Atacantul lui PSG a jucat rol „cameo” (o singură apariție) într-un episod din al doilea sezon al serialului „Los Protectores”, care va putea fi vizionat în 2023. Celebrul serial din Argentina prezintă povestea a 3 impresari din lumea fotbalului, care își unesc forțele pentru a-și salva afacerea.

Potrivit Marca, scena respectivă cu Lionel Messi a fost deja filmată în Paris, orașul în care starul argentinian locuiește în prezent.

În mediul online au apărut câteva secvențe cu apariția lui Messi:

Reclamă

Reacţia lui Lionel Messi după cele cinci goluri marcate în Argentina – Estonia 5-0

Reacţia lui Lionel Messi nu s-a lăsat mult aşteptată. Deţinătorul Balonului de Aur a înscris cinci goluri în meciul amical Argentina – Estonia, scor 5-0. Messi a fost în zi de graţie şi a marcat din toate poziţiile.

Atacantul de 34 de ani a devenit al treilea jucător care reuşeşte o astfel de performanţă la naţionala „pumelor”. Imediat după finalul partidei de pe El Sadar, starul lui PSG le-a transmis un mesaj fanilor.

Nici nu puteam închide sezonul mai bine. Am câștigat Finalissima și astăzi am adăugat mai multe minute de pregătire pentru Cupa Mondială. Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care au fost pe teren și celor care ne urmăresc de la distanță. Ne vom odihni câteva zile și ne vom întoarce foarte curând! Îmbrăţişări tuturor!!„, a scris Lionel Messi pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Postarea a adunat, în primele 9 ore, aproape 6 milioane de aprecieri. Fostul său coechipier de la PSG, Angel Di Maria, a avut un comentariu care a devenit viral. „Mamita”, a scris mijlocaşul argentinian care a folosit şi cinci emoji care înfăţişau mingea de fotbal.

Lionel a ajuns la 86 de goluri înscrise la echipa naţională şi l-a depăşit pe Ferenc Puskas. A urcat pe locul 4 în topul marcatorilor pentru reprezentativele lor. Cristiano Ronaldo este lider, cu 117 reuşite, şi este urmat pe podium de Ali Daei (109) şi Mokhtar Dahari (89).

Argentina a ajuns, cu ajutorul lui Messi, la 33 de meciuri consecutive fără înfrângere. A început seria în 2019 şi poate doborî recordul Italiei, de 37 de partide fără eşec, stabilit între 2018 şi 2021.

Leo Messi l-a depăşit acum chiar pe Pele la numărul de goluri înscrise în carieră. A ajuns la 769 de reuşite, cu două mai mult decât legenda naţionalei Brazilie.

Lionel Messi, 40 de trofee în carieră

Lionel Messi este al doilea jucător care ajunge la 40 de trofee câștigate în carieră, după Dani Alves, care a ajuns la cota 46. Din cele 40 de trofee, doar patru sunt câștigate alături de Argentina, Cupa Mondială U20 din 2005, Jocurile Olimpice 2008, Copa America 2021 și Finalissima 2022.

Reclamă

Alături de Barcelona, Messi a pus mâna pe 35 de trofee: 10 campionate în La Liga, 8 Supercupe ale Spaniei, 7 Cupe ale Spaniei, 4 UEFA Champions League, 3 CM ale Cluburilor și 3 Supercupe ale Europei. La acestea, adăugăm și titlul luat cu PSG, în această stagiune.

Recomandări
  • Lionel Messi, cu gândul la Hollywood! Starul argentinian își face debutul în cinematografie
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și