Închide meniul

„Lionel Messi preşedinte?”. Ce s-ar întâmpla dacă starul lui PSG ar candida la alegerile prezidenţiale din Argentina, din 2023

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 13:30

„Lionel Messi preşedinte?. Ce s-ar întâmpla dacă starul lui PSG ar candida la alegerile prezidenţiale din Argentina, din 2023

"Lionel Messi preşedinte?". Ce s-ar întâmpla dacă starul lui PSG ar candida la alegerile prezidenţiale din Argentina

Lionel Messi şi soţia lui, Antonela Roccuzzo, după câştigarea CM 2022 / Profimediaimages

Lionel Messi ar putea deveni preşedinte în Argentina, dacă ar decide să candideze la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în 2023. Rezultatele unui sondaj, care au fost făcute publice, sunt cu adevărat surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a declanşat sărbătoarea pe străzi după ce şi-a ajutat echipa naţională să câştige Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Starul lui PSG a ridicat trofeul, în premieră, după ce a avut o evoluţie magnificiă în finala cu Franţa. Atacantul de 35 de ani a reuşit o „dublă” şi a marcat şi la loviturile de departajare.

„Lionel Messi preşedinte?”. Ce s-ar întâmpla dacă ar candida la alegerile prezidenţiale din Argentina

Jurnaliştii de la elgrafico.com.ar au dezvăluit că Messi ar putea deveni cu uşurinţă preşedinte în Argentina, dacă şi-ar dori asta. Aceştia au publicat rezultatele unui sondaj făcut pe un eşantion de 2500 de respondenţi.

Lionel Messi ar urma să fie ales de aproape jumătate dintre argentineni, în cazul în care ar candida la scrutinul de anul viitor. 43.7% dintre oamenii care au participat la sondaj ar fi dispuşi să îl voteze pe câştigătorul a şapte Baloane de Aur. 37.8% dintre respondenţi nu ar pune ştampila pe Messi, în timp ce 17.5% au precizat că ar putea vota cu jucătorul lui PSG.

96.7% dintre locuitorii Argentinei consideră că Messi are o imagine pozitivă. Actualul preşedinte, Alberto Fernandez, ar mai fi votat de numai 1.3% dintre locuitorii ţării. Nici Javier Milei (12%), Cristina Kirchner (11,3%), Patricia Bullrich (8,8%) sau Mauricio Macri (6,9%) nu i-ar putea face concurenţă lui Lionel Messi.

Reclamă

Argentina este într-o criză economică de proporţii. Economiştii au estimat că inflaţia anuală va ajunge chiar şi la 95%.

Lionel Messi, primit ca un erou acasă, la Rosario

Lionel Messi a fost primit ca un erou acasă, la Rosario. Noul campion mondial cu Argentina a aterizat cu elicopterul în orașul natal, unde a făcut primii pași în fotbal, și a fost imediat înconjurat de sute de oameni.

Messi continuă să sărbătorească după ce a cucerit în premieră Cupa Mondială. Argentina a ridicat grandiosul trofeu după ce a învins Franța în marea finală, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

Reclamă 4 / 0/3

După ce a petrecut două zile la Buenos Aires, unde 4 milioane de oameni au ieșit în stradă să-și întâmpine eroii, Lionel Messi a făcut o vizită în orașul său natal, Rosario.

Starul sud-american și-a făcut apariția în mod spectaculos, cu elicopterul. Vestea că atacantul lui PSG va ajunge acasă a făcut repede înconjurul orașului, iar sute de oameni au venit să-l întâmpine așa cum se cuvine.

Lionel Messi a fost „asaltat” de fanii care au urmărit cu sufletul la gură finala din Qatar. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur a stat la poze și la autografe, apoi a plecat spre casă. Chiar Antonela Roccuzzo, soția sa, a fost cea care s-a aflat la volan și a condus spre locuința din Rosario.

Lionel Messi a fost declarat cetățean de onoare în Funes, o localitate din apropierea orașului Rosario.

Camera de hotel a lui Lionel Messi din Qatar va fi transformată într-un mini-muzeu

Camera de hotel a lui Lionel Messi din Qatar va fi transformată într-un mini-muzeu. Starurile sud-americane au fost cazate într-o locaţie de cinci stele, pe durata Campionatului Mondial, iar administratorii clădirii au luat decizia de a le prezenta şi fanilor locul unde jucătorii se recuperau după meciuri.

Universitatea din Qatar, locaţia unde Lionel Messi şi coechipierii săi au fost cazaţi pe durata turneului final, a anunţat că va trasforma camera starului sud-american într-un adevărat muzeu. Administratorii au vrut să imortalizeze faptul că vedeta sud-americană a intrat în istorie, după participarea la Campionatul Mondial, anunţă cei de la rmcsport.com.

Atfel, fanii vor avea permisiunea să viziteze locaţia în care Lionel Messi se recupera după meciuri. Camera este una obişnuită, cu două paturi de o singură persoană, o canapea gri cu perne galbene, şi mobilă de culoare maro, însă va rămâne în memoria ca fiind locaţia în care starul lui PSG se pregătea să devină campionul lumii.

Reclamă

Totodată, pe uşa camerei starului sud-american s-a inscrpţionat deja pe o plăcuţă numele acestuia, în culorile naţionalei Argentinei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și