Închide meniul
VIDEO

Camera de hotel a lui Lionel Messi din Qatar va fi transformată într-un mini-muzeu! Cum arată locaţia unde au fost cazaţi sud-americanii

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 11:39 / Actualizat: 28 decembrie 2022, 12:57

Camera de hotel a lui Lionel Messi din Qatar va fi transformată într-un mini-muzeu! Cum arată locaţia unde au fost cazaţi sud-americanii

Camera de hotel a lui Lionel Messi va fi transformată într-un muzeu

Lionel Messi, în finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar / Profimedia

  • Camera de hotel a lui Lionel Messi va fi transformată într-un muzeu
  • Cum arată locaţia unde au fost cazate starurile sud-americane

Camera de hotel a lui Lionel Messi din Qatar va fi transformată într-un mini-muzeu. Starurile sud-americane au fost cazate într-o locaţie de cinci stele, pe durata Campionatului Mondial, iar administratorii clădirii au luat decizia de a le prezenta şi fanilor locul unde jucătorii se recuperau după meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina a triumfat la Campionatul Mondial din Qatar, după o finală de vis cu Franţa. „Pumele” au ridicat pentru a treia oară în istorie trofeul mult râvnit, Lionel Messi prestând un joc stelar.

Camera de hotel a lui Lionel Messi din Qatar va fi transformată într-un mini-muzeu

Universitatea din Qatar, locaţia unde Lionel Messi şi coechipierii săi au fost cazaţi pe durata turneului final, a anunţat că va trasforma camera starului sud-american într-un adevărat muzeu. Administratorii au vrut să imortalizeze faptul că vedeta sud-americană a intrat în istorie, după participarea la Campionatul Mondial, anunţă cei de la rmcsport.com.

Reclamă

Atfel, fanii vor avea permisiunea să viziteze locaţia în care Lionel Messi se recupera după meciuri. Camera este una obişnuită, cu două paturi de o singură persoană, o canapea gri cu perne galbene, şi mobilă de culoare maro, însă va rămâne în memoria ca fiind locaţia în care starul lui PSG se pregătea să devină campionul lumii.

Totodată, pe uşa camerei starului sud-american s-a inscrpţionat deja pe o plăcuţă numele acestuia, în culorile naţionalei Argentinei.

Reclamă

Lionel Messi, declarat cetățean de onoare după triumful de la Cupa Mondială cu Argentina

Lionel Messi a fost declarat cetățean de onoare în Funes, o localitate din apropierea orașului Rosario. După triumful cu Argentina de la Cupa Mondială, superstarul „pumelor” a avut o primire pe măsură la întoarcerea în țară.

După parada campionilor, a urmat un nou moment special pentru „Purice”. Localitatea Funes, o zonă de lângă Rosario, orașul natal al lui Messi, a ținut să-i mulțumească fotbalistului pentru bucuria adusă țării la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul „pumelor” a fost încântat de distincția primită și le-a transmis un mesaj autorităților din Funes, dar și fanilor săi.

„Transmit un salut oamenilor din Funes, din Rosario în general, şi vă sunt recunoscător pentru dragostea pe care o aveţi întotdeauna, mai ales în acest moment, de când am venit de la Cupa Mondială.

Avem doar puţine zile alături de familie şi prieteni, şi este complicat să onorăm toate inițiativele, dar vă mulţumim pentru dragostea voastră. Să încheiem anul cu bine şi toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi, într-un videoclip filmat în locuinţa sa aflată într-un cartier privat din Funes, notează Agerpres.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!