Închide meniul

Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas: „E prietenul meu, fratele meu, mi-a dat mesaj de ziua mea!”

Reclamă

Publicat: 14 noiembrie 2022, 9:06

Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas: „E prietenul meu, fratele meu, mi-a dat mesaj de ziua mea!

Liviu Guţă susţine că este prieten cu Iker Casillas

Colaj Instagram

Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas. Manelistul român susţine că este prieten „la cataramă” cu fostul star de la Real Madrid. Liviu Guţă susţine că s-a împrietenit cu Iker Casillas la o petrecere în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Guţă a dat detalii incredibile despre petrecerea respectivă. Acesta a spus că a mai participat şi Britney Spears. Manelistul mai susţine că a dat recital la respectiva petrecere.

Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas

„M-am împrietenit cu Iker Casillas. E prietenul meu, e fratele meu. Mă și urmărește pe Instagram. Mi-a dat mesaj de ziua mea. Am cântat la niște prieteni, un om mare în America, în Las Vegas. Soția respectivului este româncă. M-am simțit ca în Rai. 

Au fost mulți acolo, Britney Spears, mulți. Am cântat în engleză. Să vezi cum aplaudau toți. După asta, am plecat în California cu Iker, cu toată lumea, am stat, am băut”, a povestit Liviu Guță în cadrul podcastului „ZigZag”.

Iker Casillas, unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie

Iker Casillas este o legendă a fotbalului şi unul dintre cei mai titraţi din istorie. A câştgat tot ce se putea câştiga cu naţionala Spaniei. De două ori Campionatul European (2008 şi 2012) şi o dată Campionatul Mondial (2010). Iker Casillas are un palmares uriaş şi la nivel de echipă de club. Acesta câştigat de 3 ori UEFA Champions League şi 5 titluri în La Liga, toate cu Real Madrid.

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu Iker Casillas după ce a postat mesajul „Sunt gay”

Iker Casillas a pierdut mai mult de 3 milioane de urmăritori pe contul de Twitter, după ce, duminică, a postat mesajul „Sunt gay„, care a șocat lumea fotbalului. Iker Casillas a postat, duminica trecută, un mesaj pe contul său oficial de Twitter care a stârnit mari controverse: „Sper că mă respectați: Sunt gay. Duminică frumoasă!”. Acest mesaj al fostului fotbalist de la Real Madrid a primit, în doar o oră după ce a fost publicat, o multitudine de mesaje și reacții.

Înainte ca postarea lui Casillas să fie ștearsă, Carles Puyol a lăsat următorul comentariu: „Este timpul să ne spunem povestea, Iker”.

După doar o oră și jumătate, Casillas a șters postarea și a revenit cu explicații: „Contul meu a fost spart. Din fericire, totul este în regulă acum. Îmi cer scuze tuturor urmăritorilor mei. Și, bineînțeles, și mai multe scuze față de comunitatea LGBT”.

Reclamă 4 / 0/3

În urma controversei, Iker Casillas a pierdut mai mult de trei milioane de urmăritori pe contul său de Twitter, a calculat Mundo Deportivo.

Josh Cavallo, fotbalist australian care a recunoscut public că este homosexual, a reacționat dur după controversa din jurul lui Iker Casillas: „Este foarte regretabil că Iker și Carles glumesc și se amuză pe seama dezvăluirii orientării sexuale. Este o călătorie dificilă pe care trebuie să o întâmple oricine din comunitatea LGBTQ+. Văzând că modelele mele și legendele din fotbal râd de acest lucru și de comunitatea mea este dincolo de lipsă de respect”.

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărțit după o relație de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.real madrid

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și