Închide meniul
Foto

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții! Nu s-a speriat de frig și a avut o apariție electrizantă, în zăpadă

Publicat: 25 ianuarie 2024, 13:08

Reclamă
Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții! Nu s-a speriat de frig și a avut o apariție electrizantă, în zăpadă

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții! Nu s-a speriat de frig și a avut o apariție electrizantă, în zăpadă

Loredana Țurcanu este logodnica lui Ștefan Târnovanu / Colaj Instagram

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții și a avut o apariție electrizantă. Loredana Țurcanu se bucură de o vacanță la munte și și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultimele imagini pe care le-a postat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nici o lună după ce a fost cerută în căsătorie de portarul FCSB-ului pe nisipul din Zanzibar, Loredana a schimbat radical decorul. Tânăra în vârstă de 23 de ani, care este de o frumusețe ieșită din comun, a atras toate privirile asupra ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții

Loredana a sfidat gerul pentru a face o ședință foto la munte. S-a afișat în maiou, prin zăpadă. Imaginile postate pe rețelele sociale au adunat imediat sute de aprecieri.

Loredana Țurcanu trăiește, de aproximativ șase ani, o poveste de dragoste cu titularul dintre buturile liderului Ligii 1. Originară din Iași, ea a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”. S-a mutat în București după ce Târnovanu a semnat, în 2020, cu FCSB.

Ștefan Târnovanu și Loredana și-au petrecut Sărbătorile în Zanzibar și în Dubai. Portarul în vârstă de 23 de ani a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru feeric.

Reclamă

Spre o viață petrecută alături de tine, Te iubesc!„, a fost mesajul postat de Loredana, imediat după ce a spus: „DA”.

În prezent, Loredana lucrează la un barbershop, pe postul de recepţionistă, şi este foarte strictă cu alimentaţia ei, având un stil de viaţă sănătos.

Câți bani a cerut Gigi Becali pentru Ștefan Târnovanu

În vara anului trecut, Gigi Becali a recunoscut că a avut o ofertă importantă pentru a-l vinde pe Ștefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera a cerut însă 10 milioane de euro pentru a renunța la portarul care este punct fix la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit o ofertă de 3 milioane de euro pentru Târnovanu. Mi-a zis Giovanni, ‘Mă, cât vrei?’. Am zis că vreau 10 milioane. Băi, nu ai cum să critici un om că cere 10 milioane de euro. Atât vreau eu pe marfa mea.

I-am zis lui Giovanni că atât vreau eu. Târnovanu face 30 – 40 de milioane de euro, dar eu atât vreau acum. Dacă are 2 metri și face șpagatul.. Întinde picioarele la 180 de grade. Pisică, este mai tare ca Lobonț„, a spus Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor i-a „betonat” contractul lui Ștefan Târnovanu. I-a oferit un salariu lunar de 10.000 de euro și l-a convins să semneze până în 2028.

Cota portarului român este într-o continuă creștere și a ajuns la 2.5 milioane de euro. Târnovanu a apărat în toate meciurile FCSB-ului din această ediție de campionat și i-a ajutat pe roș-albaștri să se distanțeze la 11 puncte de CFR Cluj și Rapid. Vicecampioana României are cea mai bună defensivă, cu 20 de goluri primite.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și