Închide meniul
Foto

Lorena Balaci, moment înfiorător pe un stadion din România: „Mori, mă! Îmi venea să o strâng de gât”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 20:39

Lorena Balaci, moment înfiorător pe un stadion din România: „Mori, mă! Îmi venea să o strâng de gât”

Lorena Balaci, moment înfiorător pe un stadion din România

Instagram

Lorena Balaci a vorbit despre un moment înfiorător pe un stadion din România. Este vorba de un meci jucat de CSA Steaua la Moreni, partidă în care a evoluat şi fiul său, Atanas Trică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorena Balaci a vorbit despre momentele înfiorătoare prin care a trecut. După un fault asupra fiului său, o fană a celor de Moreni a avut un mesaj oribil pentru nepotul lui Ilie Balaci.

Lorena Balaci a avut puterea să vorbească despre momentele teribile prin care a trecut.

Lorena Balaci, moment înfiorător pe un stadion din România

Ce m-a amărât cel mai tare și cel mai tare a fost o chestie de anul trecut. Juca Steaua în Cupă la Moreni. În fața mea, la vreo trei rânduri, era o doamnă. La un moment dat, a fost un fault, l-a lovit unul pe Atanas, Atanas era căzut la pământ, aștepta să vină doctorul.

Și o doamnă, trei rânduri mai jos în fața mea, se ridică și zice: „Mori, mă!”. Crede-mă că doar Dumnezeu mi-a dat puterea să mă stăpânesc. Crede-mă că în momentul ăla îmi venea să mă duc s-o strâng de gât! Femeia a zis: „Mori, mă!”, și ce crezi?, a început galeria Moreniului să cânte o chestie din asta cu „să mori, să mori!”.

Reclamă

Asta, într-adevăr, m-a durut, pentru că știi cum e? Oricât de multe lucruri s-ar spune despre mine, pe lângă mine exact așa trec (n.r.- gesticulează). Ei, dar când aud lucruri despre copilul meu, inevitabil mă dor”, a spus Lorena Balaci pentru gsp.ro.

Lorena Balaci: ”Ani de zile am cărat la arabi papornițe cu pulpe de porc, sarmale congelate și zaibăr!”

”Legenda” fabuloaselor încărcături cu carne de porc și zaibăr către lumea arabă a fost lămurită de Lorena Balaci, fiica regretatului mare jucător Ilie Balaci. ”Ani de zile, pentru Crăciun, am cărat papornițe cu ciolane de porc, fleici, coaste, șorici și vin. Am fi putut avea probleme, dar tata venea la aeroport cu câte un prinț”!

”Cu o săptămână înainte de finalul școlii, undeva pe 10 decembrie, îmi luam scutire. Doamna dirigintă știa că sunt bolnavă. Plecam spre tata (n.r. – Ilie Balaci antrena în lumea arabă) cu o paporniță imensă, un fel de prelată cu fermoar. Mergeam cu două-trei pulpe de porc, cu șorici, cu coaste, cu felică. De asemenea, cu sarmale congelate și cu zaibăr”. Sarmalele meșteșugite de bunica erau congelate, cât să reziste pe zbor. La fața locului, ”marfa de contrabandă” era pusă la foc.

Reclamă 4 / 0/3

”În Dubai n-am avut niciun fel de problemă. Luam papornița de pe banda de la aeroport și asta era! În Arabia Saudită am fi putut avea probleme cu carnea de purceluș, dar tata venea, mereu, la aeroport, cu un prinț, cu cineva”, a spus Lorena.

Fiica unuia dintre cei mai mari fotbaliști români din toate timpurile a mai povestit și că acolo se făcea bradul și că venea și Moș Crăciun, deși afară erau 35 de grade. ”Se mânca laolaltă, se sărbătorea la fel. Erau momentele când nu conta cine e antrenor principal, cine secund, cine maseur ori preparator fizic”.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și