Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Dinamo: „Au dispărut fără urmă, s-a furat tot”. Cornel Dinu trage semnalul de alarmă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 16:56

Reclamă
Lovitură teribilă pentru Dinamo: „Au dispărut fără urmă, s-a furat tot. Cornel Dinu trage semnalul de alarmă

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Vitrina de trofee a lui Dinamo a fost jefuită. O spune legendarul Cornel Dinu care dezvăluie faptul că au dispărut mai multe cupe din club. Printre cele mai importante ar fi Cupa Campionilor Europeni la volei și a Cupei Europei la rugby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură teribilă pentru Dinamo

Cornel Dinu spune că acestea au fost furate. Unele dintre ele lipsesc deja de la începuturile anilor 2000. Mi mult, pe lângă valoarea lor simbolică, unele dintre statuete erau şi scumpe. Ajungeau și la 20.000 de dolari deoarece erau confecționate din metale prețioase. Legenda „câinilor”, în vârstă de 73 de ani, confirmă că făptașii au dispărut fără urmă.

„În anul 2000 şi ceva, am intrat în biroul administratorului de la Dinamo, care fusese biroul sălii de trofee de la înfiinţare. Știu că acolo era Cupa Campionilor Europeni la volei, trofeul de când au câştigat Cupa Europei la rugby, erau nişte corăbii din acelea pe care le câştigasem noi din turneele din Spania, care erau de la 20.000 de dolari, erau cu argint, cu aur. Nu s-a mai găsit nimic! Era o sală mult mai mare decât studioul ăsta, totul s-a furat, ca la noi, s-a distrus totul. Nu vreau să mai intru în amănunte”, a declarat Cornel Dinu, conform telekom sport.ro.

Peste 30 de trofee a câștigat, de-a lungul timpului, doar echipa de fotbal, care a triumfat de 18 ori în campionat și de 13 ori în Cupa României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și