Închide meniul

„Ori eşti rău intenţionat, ori eşti prost de bubui!” Mihai Stoica, replică devastatoare după acuzaţiile lui Cornel Dinu şi ironiile lui Sorin Cîrţu: „Ştiam că merge la mall, nu că se uită la meciuri!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 23:37 / Actualizat: 24 noiembrie 2021, 1:49

„Ori eşti rău intenţionat, ori eşti prost de bubui! Mihai Stoica, replică devastatoare după acuzaţiile lui Cornel Dinu şi ironiile lui Sorin Cîrţu: „Ştiam că merge la mall, nu că se uită la meciuri!

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Cornel Dinu  a făcut declaraţii incredibile după FCSB – FC Botoşani 3-1. Fosta glorie a celor de la Dinamo spune că o persoană din anturajul celor de la FCSB ar fi transmis că partida contra moldovenilor, de duminică seară, s-ar fi ştiut dinainte că se termină 2 pauză, 1 final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Azi am auzit o variantă (n.r. – luni)… era să cad de la masă! I s-a spus cuiva de către unul foarte apropiat de FCSB să joace 2 pauză, 1 final. Și a jucat 10 milioane (n.r. – 1.000 de lei) și a luat 120 de milioane (n.r. – 12.000 de lei). Cel care i-a dat pontul e un negustor şi fost jucător de la FCSB. Nu vreau să dau nume, pentru că pare o oroare să ajungi la o asemenea compromitere a fotbalului”, a fost declaraţia lui Cornel Dinu care l-a înfuriat pe Mihai Stoica.

Managerul general al celor de la FCSB nu a rămas dator şi i-a răspuns dur lui Cornel Dinu.

Pentru cei care s-au uitat la meci… Dacă debitezi asemenea inepţii, ori n-ai nicio legătură, eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză?

Oamenii sunt prea proşti, prea proşti. Botoşani cum s-a dat la o parte? Le-a spus Croitoru <<Ce n’est pas possible aujourd’hui? (n.r. – Azi nu e posibil)>> Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt prea bazaconii prea mari, prea mari„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica, răspuns dur pentru Sorin Cîrţu: „Eu ştiam că se ducea la mall, nu se uită la meciuri”

Mihai Stoica i-a răspuns dur şi lui Sorin Cîrţu, cel care a ironizat victoria vicecampioanei în faţa echipei FC Botoşani. „M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa..„, a fost ironia lui Sorin Cîrţu.

Eu ştiam că Sorin Cârţu nu se uită la meciuri, se ducea la mall. Îi spun atât. Să verifice statisticile, că din 22 de jocuri cu Botoşani am câştigat 16, iar din 25 de meciuri în compania echipei lui (n.r. – Universitatea Craiova) am câştigat 18 din 25. Cam pe acolo. Sunt echipe cu complexe faţă de altele. Cum avem noi cu CFR. În ultimii ani, înainte îi băteam de-i zăpăceam„, a fost replica lui Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica, răspuns dur pentru Cîrţu şi Cornel Dinu
  • Cum şi-a apărat MM Stoica echipa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și