Închide meniul

Lucian Burdujan, la secţia de Poliţie după ce a fost dat dispărut de familie! Cererea incredibilă a fostului jucător

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 17:34

Reclamă
Lucian Burdujan, la secţia de Poliţie după ce a fost dat dispărut de familie! Cererea incredibilă a fostului jucător

Lucian Burdujan s-a prezentat la secţia de Poliţie

Lucian Burdujan/ Poliţia Română

Lucian Burdujan s-a prezentat la secţia de Poliţie, după ce a fost dat dispărut de familie în urmă cu aproximativ două săptămâni. Fostul jucător a solicitat revocarea anunţului referitor la dispariţia sa şi a mai avut o altă cerinţă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Burdujan a fost dat dispărut de către mama sa, deoarece aceasta nu mai luase legătura cu el de mult timp. La secţia de Poliţie la care s-a prezentat, Burdujan le-a transmis oamenilor legii că nu îşi doreşte ca familia sa să ştie unde locuieşte.

Lucian Burdujan s-a prezentat la secţia de Poliţie, după ce a fost dat dispărut de familie

Poliţia a emis un comunicat oficial, după prezentarea lui Lucian Burdujan la poliţie. Poliţişti au transmis că este dorinţa fostului jucător ca familia lui să nu ştie unde locuieşte în prezent.

”Astăzi, persoana a cărei dispariţie a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliţie. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. De asemenea, persoana în cauză nu doreşte să transmită familiei sale informaţii privind adresa unde locuieşte, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte”, a transmis IPJ Neamţ, conform news.ro.

Iniţial, Surse din Poliţie au declarat că Burdujan s-a prezentat la o secţie de Poliţie, în urma apariţiei în spaţiul public a informaţiei că a fost dat dispărut, de către familie.

Reclamă

Acesta a precizat că a plecat voluntar de la adresa de domiciliu şi că doreşte să fie revocat anunţul referitor la dispariţia sa.

El a refuzat să spună unde s-a aflat în perioada în care familia nu l-a putut contacta şi a declarat că nu doreşte să ia legătura cu membrii familiei.

Reprezentanţii IPJ Neamţ au precizat la momentul anunţării dispariţiei fostului fotbalist că, iniţial, mama sa a anunţat că nu mai ştie nimic de el din luna noiembrie a anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

“În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti”, au explicat atunci poliţiştii.

Mesaj sfâşietor apărut pe pagina lui Lucian Burdujan, după ce a fost dat dispărut de Poliţie

Lucian Burdujan a postat un mesaj sfâşietor, după ce a fost dat dispărut de Poliţie. Fostul jucător şi-a luat rămas-bun de la tatăl său, care a decedat la începutul lunii trecute.

Tatăl lui Lucian Burdujan a decedat pe 9 octombrie, iar fostul jucător a transmis un mesaj emoţionant pe contul oficial de Facebook. Acesta a dezvăluit că este extrem de afectat de pierderea părintelui său.

„Nu există pierdere sau durere mai mare în viată ca atunci când pierzi pe cineva …Un om cu caracter și de valoare …Odihnește-te în pace, tata!”, a transmis un Lucian Burdujan, pe Facebook.

Tatăl lui Lucian Burdujan a murit în Italia, la Roma, pe data de 9 octombrie 2023, informează fanatik.ro. Avea 76 de ani. El îşi câştiga existenţa cântând la orgă pe stradă.

Familia lui Lucian Burdujan a apelat la o strângere de fonduri pe internet pentru a-l repatria pe tatăl fostului fotbalist. Avea nevoie de 2.600 de euro, reuşind să strângă numai 1.175 de euro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:27 Finlanda – Austria 2-3. Surpriză uriaşă la Campionatul Mondial de hochei. Campioana olimpică a condus cu 2-0 după 9 minute Vezi toate știrile
Citește și