Închide meniul

Mesaj sfâşietor apărut pe pagina lui Lucian Burdujan, după ce a fost dat dispărut de Poliţie: „Nu există durere mai mare!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 22:08

Reclamă
Mesaj sfâşietor apărut pe pagina lui Lucian Burdujan, după ce a fost dat dispărut de Poliţie: „Nu există durere mai mare!

Mesaj sfâşietor apărut pe pagina lui Lucian Burdujan, după ce a fost dat dispărut de Poliţie

Lucian Burdujan, în timpul unui meci/ Hepta

Lucian Burdujan a postat un mesaj sfâşietor, după ce a fost dat dispărut de Poliţie. Fostul jucător şi-a luat rămas-bun de la tatăl său, care a decedat la începutul lunii trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Burdujan a fost dat dispărut pe site-ul Poliţiei Române în urmă cu aproximativ două săptămâni. Acesta a fost ulterior găsit, şi a oferit o scurtă reacţie. Şi fosta lui soţie a oferit declaraţii, mărturisind că acesta se confruntă cu mari probleme financiare.

Mesaj sfâşietor apărut pe pagina lui Lucian Burdujan, după ce a fost dat dispărut de Poliţie

Tatăl lui Lucian Burdujan a decedat pe 9 octombrie, iar fostul jucător a transmis un mesaj emoţionant pe contul oficial de Facebook. Acesta a dezvăluit că este extrem de afectat de pierderea părintelui său.

„Nu există pierdere sau durere mai mare în viată ca atunci când pierzi pe cineva …Un om cu caracter și de valoare …Odihnește-te în pace, tata!”, a transmis un Lucian Burdujan, pe Facebook.

Tatăl lui Lucian Burdujan a murit în Italia, la Roma, pe data de 9 octombrie 2023, informează fanatik.ro. Avea 76 de ani. El îşi câştiga existenţa cântând la orgă pe stradă.

Reclamă

Familia lui Lucian Burdujan a apelat la o strângere de fonduri pe internet pentru a-l repatria pe tatăl fostului fotbalist. Avea nevoie de 2.600 de euro, reuşind să strângă numai 1.175 de euro.

„Era un om deosebit de educat, îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult cum cântă și să stau de vorbă cu el câteva minute, în drum spre muncă. Îmi pare rău pentru el. Drum lin spre stele, nea Nelu!”, a scris o româncă despre tatăl lui Lucian Burdujan, pe un grup de Facebook din Italia, conform rotalianul.com.

Dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan

Fosta soţie a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan. Acesta ar avea o problemă cu jocurile de noroc şi şi-ar fi pierdut întreaga avere dobândită din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

„Viciul lui a fost jocurile de noroc! E o boală. A pierdut sute de mii, milioane de euro, câștigate ca fotbalist. Gândul lui era să recupereze din banii pierduți. N-am avut cu cine să discut. Mi-am refăcut viața, iar el nu s-a mai interesat de copii. Fotbalul era viața lui. Nu accepta ajutorul nimănui”, a declarat fosta soţie a lui Lucian Burdujan, pentru gsp.ro.

Costel Ilie, fost coleg de echipă cu Lucian Burdujan la Ceahlăul, a mărturisit şi el că fostul UEFAntastic se afla într-o situaţie gravă din punct de vedere financiar.

„Lucian e în declin de câțiva ani. Avea probleme financiare. L-am mai ajutat. Am încercat să-l angajez șofer la o firmă de distribuție de marfă, dar a renunțat după o zi. A zis că nu-i place. Ultima oară l-am văzut acum câteva luni, era prin Piatra Neamț.

Mama lui l-a dat dispărut la Poliție, de teamă să nu fi pățit ceva. Tata lui a murit recent la Roma”, a declarat Costel Ilie pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și