Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin! Mesaj superb pentru cel mai scump jucător român

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 11:22

Reclamă
Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin! Mesaj superb pentru cel mai scump jucător român

Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine e Radu Drăgușin

Mădălina Ghenea și Radu Drăgușin/ Colaj Instagram, Profimedia

Mădălina Ghenea a fost surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin. Frumoasa româncă a fost întrebată despre transferul fundașului central la Tottenham, și a oferit imediat un răspuns. Aceasta consideră că stoperul naționalei are nevoie de toate susținerea românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător din istoria României. Tottenham a plătit suma de 30 de milioane de euro, în schimbul fundașului de 21 de ani.

Mădălina Ghenea, surprinsă când a aflat cine este Radu Drăgușin

Mădălina Ghenea a fost întrebată de către un fan despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Aceasta nu s-a ferit să răspundă și a dezvăluit că nu știa cine este fundașul român, și a fost nevoită să-l caute pe Google.

Mădălina Ghenea a mai transmis că nu se pricepe la fotbal, însă oricine face Românie mândră are nevoie de toată susținerea românilor.

A trebuit să-l caut pe Google! Nu știam cine este. Nu mă pricep. Oricine face România mândră are nevoie de sprijinul nostru!”, a transmis Mădălina Ghenea, pe pagina sa de Instagram, acolo unde este urmărită de peste un milion și jumătate de persoane.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăgușin ar putea debuta la Tottenham chiar în acest final de săptămână. Spurs se va duela cu Manchester United duminică, de la ora 18:30.

Sfat preţios pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Florin Gardoş i-a dat un sfat preţios lui Radu Drăguşin, după transferul acestuia la Tottenham. Fostul internaţional a declarat că fundaşul de 21 de ani ar trebui să se aştepte la un ritm infernal în Premier League. De asemenea, Gardoş este de părere că Drăguşin nu ar trebui folosit încă din primul meci, cel cu Manchester United, din această rundă de campionat.

„Surpriza a fost că a progresat atât de rapid, el abia ce promovase în Serie A în vară şi uite că şase luni mai târziu este curtat de nişte echipe uriaşe. Asta denotă că e foarte talentat şi sigur a contat şi backgroundul lui, că a jucat la Juventus devreme. Am auzit că este un jucător foarte serios, se vede că e matur după cum vorbeşte…şi în joc se vede.

Reclamă

Este la o echipă unde antrenorul este foarte apreciat, antrenorul l-a dorit şi eu nu cred că în următorul an şi jumătate, Postecocglou va pleca. Există, probabil, cel mai mare entuziasm din ultimii 5-6 ani la Tottenham. Poate ar fi mai bine să nu joace chiar direct (n.r. în urmatoarele meciuri). Dar na…cu Manchester United, care nu e o echipă tocmai bună în momentul ăsta, să intre şi să dea un gol cu capul. Eu cred că mai degrabă va juca cu City”, a declarat Florin Gardoş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:30

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și