Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Gardoş, sfat preţios pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham: „Să se aştepte la asta!”

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 23:23

Reclamă
Florin Gardoş, sfat preţios pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham: „Să se aştepte la asta!

Florin Gardoş, sfat preţios pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Florin Gardoş şi Radu Drăguşin/ Colaj AntenaSport, Profimedia

Florin Gardoş i-a dat un sfat preţios lui Radu Drăguşin, după transferul acestuia la Tottenham. Fostul internaţional a declarat că fundaşul de 21 de ani ar trebui să se aştepte la un ritm infernal în Premier League. De asemenea, Gardoş este de părere că Drăguşin nu ar trebui folosit încă din primul meci, cel cu Manchester United, din această rundă de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost deja prezentat la Tottenham, după ce Spurs a plătit 30 de milioane de euro, în schimbul semnăturii sale. Ange Postecoglou, managerul londonezilor, a confirmat faptul că românul va fi în lot pentru duelul cu Manchester United.

Florin Gardoş, sfat preţios pentru Radu Drăguşin, după transferul la Tottenham

Florin Gardoş a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin, fiind de părere că perioada petrecută la Juventus a contat enorm în privinţa transferului acestuia la Tottenham. Fostul internaţional, care a evoluat la Southampton în trecut, a dezvăluit că ritmul este net superior în Anglia.

De asemenea, Gardoş a mai subliniat faptul că Drăguşin îl va avea de partea sa, la Tottenham, pe antrenor. Fostul fundaş a declarat că Ange Postecoglou a readus speranţa în rândul fanilor londonezilor, după rezultatele din acest sezon, fiind de părere că antrenorul australian, care l-a dorit pe Drăguşin, nu va pleca de la echipă în următorii ani.

„Surpriza a fost că a progresat atât de rapid, el abia ce promovase în Serie A în vară şi uite că şase luni mai târziu este curtat de nişte echipe uriaşe. Asta denotă că e foarte talentat şi sigur a contat şi backgroundul lui, că a jucat la Juventus devreme. Am auzit că este un jucător foarte serios, se vede că e matur după cum vorbeşte…şi în joc se vede.

Reclamă

Florin Gardoş: „Concurenţa e foarte, foarte mare!”

Diferenţa pe care am simţit-o eu a fost de ritm, chiar şi cu echipa naţională mi s-a părut diferenţa…mă obişnuisem acolo şi am venit la echipa naţională şi într-un meci cu cu Belarus simţeam că am făcut un pas în jos ca ritm. Să se aştepte la viteză de joc mare, ca toată lumea să facă pressing, să se aştepte la o concurenţă foarte, foarte mare.

Este la o echipă unde antrenorul este foarte apreciat, antrenorul l-a dorit şi eu nu cred că în următorul an şi jumătate, Postecocglou va pleca. Există, probabil, cel mai mare entuziasm din ultimii 5-6 ani la Tottenham. Poate ar fi mai bine să nu joace chiar direct (n.r. în urmatoarele meciuri). Dar na…cu Manchester United, care nu e o echipă tocmai bună în momentul ăsta, să intre şi să dea un gol cu capul. Eu cred că mai degrabă va juca cu City”, a declarat Florin Gardoş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Cum l-a convins Radu Drăguşin pe antrenorul lui Tottenham

S-a aflat cum l-a convins Radu Drăguşin pe antrenorul lui Tottenham. Ange Postecoglou a oferit primele declaraţii despre transferul fundaşului român, dezvăluind că fizicul şi faptul că poate fi folosit în mai multe sisteme de joc l-au impresionat cel mai mult la stopperul naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o muncă de echipă în încercarea de a găsi jucătorul perfect. Radu a fost mereu pe radar, o optiune pentru noi, am vrut sa strângem cât mai multe informații despre el, despre cum e ca om.

Odată ce am ajuns să-l cunoaștem ne-am dat seama ca e prioritatea noastră numărul unu. M-au impresionat calitățile tehnice, fizice, are deja experiență. E genul de jucător de care avem nevoie aici.

Realitatea e ca n-am mai avut un fundas central demult. Nu e vorba doar de accidentări, l-am vrut pe Radu pentru ca poate fi folosit in diferite sisteme de joc. E un jucator care invata repede, deja pune multe întrebări

Va avea aceleasi oportunitati ca oricare alt jucator. Daca voia sa joace non-stop, ramanea la Genoa, el își dă seama ca a venit aici si ca va exista competitie.

Nu stiu daca va juca împotriva lui United, nu vorbesc asta cu jurnalistii (rade), dar va fi sigur în lot”, a declarat Ange Postecoglou, la conferinţa de presă, citat de gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și