Închide meniul

Mama Ginei Gogean a murit în cumplitul accident de tir de la Galaţi! Sora campioanei, în stare gravă

Publicat: 26 mai 2024, 19:41

Reclamă
Mama Ginei Gogean a murit în cumplitul accident de tir de la Galaţi! Sora campioanei, în stare gravă

Mama Ginei Gogean a murit în cumplitul accident de tir de la Galaţi

Gina Gogean / Profimedia

Mama Ginei Gogean a murit în cumplitul accident de tir de la Galaţi. Anica Gogean avea 72 de ani. Sora Ginei Gogean este cea care se afla la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie în familia fostei mari campioane de la gimnastică, Gina Gogean. Mama sa, în vârstă de 72 de ani, a murit în accident de tir din Galaţi.

Mama Ginei Gogean a murit în cumplitul accident de tir de la Galaţi

Cumplitul accident a avut loc sâmbătă de dimineaţă. Conform colegilor de la observatornews.ro, teribilul accident a avut loc în jurul orei 5:30, la ieşirea din localitatea Piscu, din judeţul Galaţi. Doctoriţa de 42 de ani mergea cu mama ei spre Tecuci, când, la un moment dat, femeia a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un TIR care venea din direcţia opusă.

„Anica Gogean avea 72 de ani și mergea la Galați. La volan se afla fiica ei, Maricica, sora Ginei Gogean. Sora fostei gimnaste a suferit leziuni grave și este internată la un spital din Galați. Este tratată de colegii ei, aceasta fiind medic pediatru la aceeași unitate spitalicească. Tatăl gimnastei, în vârstă de 75 de ani, a primit teribila veste acasă, la Câmpuri”, au scris şi cei de la monitoruldevrancea.ro.

De cealaltă parte, la volanul TIR-ului se afla un şofer profesionist din judeţul Neamţ. Acesta nu a suferit răni.

Reclamă
Reclamă 4

„Bărbatul de 34 de ani deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. La spital, după stabilizare, şi conducătoarei auto i se vor recolta mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus Ciprian Stoica, de la IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătamare din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

Anul trecut, Gina Gogean şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al lotului național de gimnastică artistică. Gina Gogean a obținut două medalii de argint și trei de bronz la Jocurile Olimpice de la Barcelona 1992 și Atalanta 1996.

Reclamă

Fosta mare gimnastă și-a motivat retragerea din poziția de antrenor al lotului național de gimnastică artistică printr-o amplă scrisoare postată pe Facebook, în care vorbește despre umilințele la care a fost supusă în perioada petrecută la Deva.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:50

Austria – Franţa LIVE TEXT (22:00). Vicecampioană începe asaltul către titlul european. Echipe probabile

15:40

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și