Închide meniul
Foto

Mama lui Andrea Compagno, apariţie răvăşitoare la FCSB – Anderlecht 0-0. Atacantul italian, încurajat de părinţi după meci

Reclamă

Publicat: 16 septembrie 2022, 13:49 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 15:03

Mama lui Andrea Compagno, apariţie răvăşitoare la FCSB – Anderlecht 0-0. Atacantul italian, încurajat de părinţi după meci

Mama lui Andrea Compagno, apariţie răvăşitoare la FCSB - Anderlecht 0-0

Captură Orange Sport

Mama lui Andrea Compagno, apariţie răvăşitoare la FCSB – Anderlecht 0-0. Atacantul italian a fost aşteptat de familie după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno nu a fost titular în FCSB – Anderlecht. El a fost trimis în teren în repriza a doua de Nicolae Dică, în locul lui Bogdan Rusu, cel care a intrat în gura lui Gigi Becali.

Mama lui Andrea Compagno, apariţie răvăşitoare la FCSB – Anderlecht 0-0

Compagno s-a întreţinut preţ de câteva secunde cu părinţii săi. Mama atacantului italian a atras toate privirile. Doamna Compagno arată impecabil. Andrea Compagno a fost susţinut din tribune şi de tatăl său, dar şi de iubită.

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB

Andrea Compagno ştie cum poate ajunge Juan Bauza la FCSB. Atacantul transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948 ar putea fi din nou coechipier cu „perla” lui Adrian Mititelu. Bauza este singurul jucător pe care şi-l mai doreşte Gigi Becali.

Mititelu i-a „betonat” contractul sud-americanului, când a auzit de interesul vicecampioanei României. Patronul oltenilor i-a pus lui Bauza o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Chiar şi aşa, acesta ar putea ajunge să îmbrace tricoul roş-albastru.

Reclamă

Compagno este sigur că Adrian Mititelu îşi poate reduce pretenţiile financiare la negocieri. A amintit că aşa s-a întâmplat în momentul în care el a semnat cu FCSB.

E un jucător foarte bun (n.r. Juan Bauza), băiatul e foarte bun, dar nu e respectuos să zic dacă vine sau nu aici. Am colegi foarte buni şi nu-mi place să vorbesc. Opt milioane (n.r. clauza de reziliere a lui Bauza)? Nu ştiu cum… dar poate e un singur număr. Şi eu aveam 3 milioane (n.r. de euro) şi până la urmă m-a vândut pentru jumătate. Poate a pus 8 milioane şi după îl vinde pe 2.

(Reporter: Te-ai bucurat că nu ai avut şi tu o clauză atât de mare şi ai putut să pleci?) Nu mă interesează. Era 3 milioane, a plătit jumătate. Cu Bauza la fel, e opt milioane şi poate plăteşte jumătate. Asta e treaba patronului„, a declarat Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Juan Bauza tocmai a fost convins să parafeze o nouă înţelegere cu gruparea din Bănie. „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Gigi Becali, reacţie vehementă despre clauza de reziliere a lui Juan Bauza

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că Adrian Mititelu i-a prelungit contractul lui Juan Bauza şi i-a fixat o clauză de 8 milioane de euro. Patronul lui FCSB şi-a luat deja gândul de la mijlocaşul argentinian.

Becali l-a felicitat pe finanţatorul lui FC U Craiova 1948 şi anunţă că îi e frică să se mai aşeze cu el la masa negocierilor. Se teme că Mititelu îi va cere cel puţin plata a jumătate din clauza de reziliere pentru a-l lăsa pe Bauza la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a ratat şansa de a-l transfera pe mijlocaşul ofensiv al oltenilor în schimbul a 1.25 de milioane de euro, cât era vechea clauză. Becali a achitat 1.5 milioane de euro pentru golgheterul lui Mititelu, Andrea Compagno.

Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt miliaone pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1″, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și