Închide meniul

Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova! Gigi Becali trebuie să plătească 8 milioane de euro dacă vrea să îl aducă la FCSB. Detalii incredibile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 16:13

Reclamă
Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova! Gigi Becali trebuie să plătească 8 milioane de euro dacă vrea să îl aducă la FCSB. Detalii incredibile

Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova 1948

Juan Bauza are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro | Facebook FC U Craiova 1948

Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova. Anunţul a fost făcut de clubul lui Adrian Mititelu pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu l-a „betonat” pe Juan Bauza, jucător ce a fost pe lista lui Gigi Becali. Mijlocaşul argentinian a semnat un nou contract cu FC U Craiova 1948.

Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova

Noul contract este valabil până în 2025. „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Interesant este că Adrian Mititelu i-a pus o clauză de reziliere uriaşă lui Bauza: 8 milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv este unul dintre jucătorii începutului de sezon din Liga 1. S-a accidentat chiar în meciul cu FCSB, dar a revenit pe teren în această etapă, în victoria cu Rapid. Bauza este preferatul lui Gigi Becali.

Gigi Becali a recunoscut că îl dorea pe Juan Bauza

Patronul lui FCSB joacă totul pe cartea atacului şi nu a vrut să se oprească nici după transferul lui Billel Omrani. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că îl dorea şi pe Juan Bauza (26 de ani) de la FC U Craiova 1948.

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Mititelu nu l-a lăsat pe Bauza la FCSB în această vară, dar patronul vicecampioanei nu renunţă şi se pregăteşte pentru un nou asalt la finalul anului. Becali vrea cu orice preţ să oprească seria de cinci titluri a rivalilor de la CFR Cluj.

Îmi mai place un jucător din Liga 1, dar nu pot să-l iau acum. Îmi place Bauza de la Craiova, însă doar din iarnă putem să-l luăm, acum nu se mai pune problema„, spunea Gigi Becali la digisport.ro.

Marius Croitoru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă Juan Bauza pleacă la FCSB

Cu puţin înainte ca Juan Bauza să semneze un nou contract cu FC U Craiova 1948, Marius Croitoru nu îşi explica cum ar putea patronul lui FCSB să îl convingă pe Bauza cu un salariu anual de 250.000 de euro. Antrenorul oltenilor e sigur că fotbalistul sud-american nu ar renunţa la FC U Craiova 1948 pentru o diferenţă de 50.000 de euro.

Reclamă

„La noi are 200.000 pe an, de ce ar pleca pe 250.000 la FCSB? Bauza e clar cel mai bun număr 10 din România, de departe. E și normal să fie dorit, să aibă oferte, dar mi-e greu să cred că Bauza va face pasul la altă echipă din România”, a declarat Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Juan Bauza, fanul FCSB-ului în Conference League

Juan Bauza a făcut declaraţii măgulitoare la adresa celor de la FCSB. Mijlocaşul argentinian a recunoscut că le ţine pumnbii rivalelor din Liga 1 la meciurile din grupele Conference League.

”Am văzut meciurile din Europa. Mi-a plăcut FCSB pentru Andrea (n.r. Compagno). Îi doresc tot binele. A fost un nivel mai înalt la FCSB pentru că a jucat cu West Ham.

Le doresc mult succes lui Andrea, celorlalți jucători de la FCSB, dar și CFR-ului. Am vorbit cu Andrea. Avem o relație foarte bună. Și pe teren ne înțelegeam foarte bine. Îi doresc numai bine”, a declarat Juan Bauza.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

17:50

Cel mai bătrân fotbalist din lume are 57 de ani și nu vrea să se retragă: „Pasiunea nu se stinge!”

17:36

Al treilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Jucătorul cerut de Costel Gâlcă în Bănie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și