Închide meniul
Video

Mara Gae este la înălțime și de Crăciun! Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 decembrie 2023, 22:05

Mara Gae este la înălțime și de Crăciun

Mara Gae, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Mara Gae este la înălțime și de Crăciun! Campioană la US Open în proba de dublu junioare, sportiva de 18 ani este pregătită să facă pasul cel important și la senioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, Mara Gae sărbătorește Crăciunul în România, la finalul ultimului an în care a concurat la junioare. Până la masa de Crăciun, ea și-a făcut încălzirea la târgul din inima Bucureștiului.

Mara Gae este la înălțime și de Crăciun!

Mara Gae și-a amintit experiența din copilărie atunci când a fost martoră la tăierea porcului și a dezvăluit care sunt preparatele sale preferate. Mara Gae își ajută în fiecare an mama cu preparatele de sărbători și a spus care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun:

„Cârnați, salată boeuf, sarmale, de toate, Jumări. Am avut o experiență când eram mică de a tăia porcul pe vechi. Era porcul așezat pe lemn și se pârlea. Acum nu mai sunt fana șoriciului, dar mâncam înainte foarte mult.

Salata boeuf și sarmalele sunt preferatele mele. Le ador. O ajut pe mama în fiecare an. Este tradiția noastră de a face salata boeuf de sărbători.

Reclamă

Sunt o fană a dulciurilor, deci în primul rând dulciuri. Am primit la un moment dat un cățeluș de jucărie care, mai încolo, s-a transformat într-un cățel adevărat”, a declarat Mara Gae, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mara Gae este campioană la US Open 2023, în proba de dublu junioare

Tânăra de 18 ani a dezvăluit că nu avea aşteptări atât de mari înaintea turneului de la New York, dar succesul de la ultimul turneu de Grand Slam al anului a reprezentat rodul muncii din ultimii 12 ani:

„Am avut niște așteptări, știam că formăm o echipă bună (n.r – alături de rusoaica Anastasiia Gureva), dar nu erau, totuși, așteptări atât de mari. De 12 ani muncesc… Mă trezesc în fiecare dimineață, mă rog și muncesc foarte mult pentru a fi aici.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un șoc enorm după ultimul punct al finalei, n-am mai gândit, n-am mai simțit nimic. Și acum sunt surprinsă. Când eram mică, era doar o joacă. Acum îmi place și mai mult (n.r. – sportul pe care-l practică).

A fost un vis de când eram mică să câștig un Grand Slam, dar nu mă așteptam să se întâmple, probabil nimeni nu se aștepta”, a spus Mara Gae, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și