Închide meniul
Foto

Imagini de senzație cu Adrian Cristea și noua lui iubită. Reacția imediată a femeii cu care „Prințul” are o fiică

Reclamă

Publicat: 25 mai 2023, 22:07 / Actualizat: 26 mai 2023, 16:49

Imagini de senzație cu Adrian Cristea și noua lui iubită. Reacția imediată a femeii cu care „Prințul” are o fiică

Imagini de senzație cu Adrian Cristea și noua lui iubită

Andreea Roșca este noua cucerire a "Prinţului" / Colaj Instagram

Au apărut imagini de senzație cu Adrian Cristea și noua lui iubită, Andreea Roșca. Fostul fotbalist și-a oficializat relația cu o avocată din Cluj, care are aproape 130.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea este femeia lângă care și-a găsit liniștea „Prințul”, cel care a avut o viață tumultoasă. A fost în centrul atenției în perioada în care s-a iubit cu mai multe vedete din România. Fostul jucător de la Dinamo și Steaua a trăit o poveste de dragoste și cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani. S-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila.

Imagini de senzație cu Adrian Cristea și noua lui iubită

Adrian Cristea postează rar pe contul lui personal de Instagram, ultimele fotografii ale sale fiind alături de fetiţa lui. Noua lui iubită, Andreea Roşca, care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a făcut mai multe poze alături de fostul internațional. În ultimele postate pe Insta Story apare în timp ce face plajă, cu „Prințul”, pe terasa apartamentului în care locuiesc.

Andreea Roşca, la plajă cu "Prinţul"
Andreea Roşca, la plajă cu „Prinţul”

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm.

Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună„, a declarat Andreea Roșca pentru antenastars.ro.

Reclamă

Mama copilului lui Adrian Cristea a reacționat imediat după oficializarea relației. Anunță că atât ea, cât și fiica ei, se bucură pentru ceea ce se întâmplă în viața „Prințului”.

Avem o părere foarte bună și ne dorim să fie fericit„, a spus Denisa Nechifor pentru sursa citată anterior.

Andreea Roşca, noua cucerire a lui Adrian Cristea, pare a fi pasionată şi de vacanţe de lux, de unde postează imagini în ipostaze incendiare. Ea pare a fi pasionată și de sport, având mai multe fotografii în care joacă tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și