Închide meniul
Foto

Maria Guardiola şi-a elogiat tatăl după Manchester City – Real Madrid: „Un geniu”! Ce le-a arătat tuturor urmăritorilor fiica lui Pep Guardiola

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 10:11

Reclamă
Maria Guardiola şi-a elogiat tatăl după Manchester City – Real Madrid: „Un geniu”! Ce le-a arătat tuturor urmăritorilor fiica lui Pep Guardiola

Maria Guardiola şi-a elogiat tatăl după Manchester City - Real Madrid

Maria Guardiola, zâmbitoare / Instagram

Maria Guardiola şi-a elogiat tatăl după Manchester City – Real Madrid. Tânăra de 22 de ani l-a catalogat pe tatăl ei drept un „geniu” după victoria la scor a lui City cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Instagram, Maria Guardiola le-a arătat tuturor tabela de marcaj, atunci când scorul era 4-0 pentru „cetăţeni”.

Maria Guardiola şi-a elogiat tatăl după Manchester City – Real Madrid: „Un geniu”!

Către Istanbul. Nu ştiu cum să descriu ceea ce Pep Guardiola face. E un geniu. Face totul perfect. Este cel mai bun antrenor din istorie. A mai rămas un singur meci şi vom fi campioni europeni. Am încredere în ei”, a scris Maria Guardiola în descrierea clipului cu tabela, pe care l-a postat pe Instagram.

Maria Guardiola a văzut pe viu victoria entuziasmantă a lui City, cu 4-0, în faţa madrilenilor.

Maria Guardiola are aproape 500.000 de urmăritori pe Instagram.

Reclamă
Maria Guardiola le-a arătat urmăritorilor tabela de scor / Instagram
Maria Guardiola le-a arătat urmăritorilor tabela de scor / Instagram

Pep Guardiola, poză umilitoare pentru Real Madrid! Imaginea devenită virală

Pep Guardiola a făcut o poză considerată umilitoare pentru Real Madrid, după victoria lui Manchester City, 4-0, în returul semifinalelor UEFA Champions League.

Guardiola a sărbătorit alături de cei apropiați calificarea în finala cu Inter, conform marca.com. Într-o încăpere din stadionul cetățenilor, au fost prezenți alături de iberic, printre alții, fratele Pere Guardiola, președintele clubului, Khaldoon Al Mubarak, dar și fostul președinte al Argentinei, Mauricio Macri, prieten cu Al Mubarak.

Astfel, în timpul micii sărbători, a fost făcută o poză de grup, în care fiecare dintre cei prezenți a arătat patru degete, aluzie, cel mai probabil, la scorul umilitor al meciului Manchester City – Real Madrid. Cel puțin așa a fost interpretată de presa internațională.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul președinte al Argentinei, Macri, a și postat pe contul său de Twitter poza, cu un mesaj clar: Patru! Felicitări, Manchester City, Pep Guardiola și Khaldoon Al Mubarak.

Pep Guardiola, în extaz după Manchester City – Real Madrid 4-0

Pep Guardiola este în extaz după Manchester City – Real Madrid, scor 4-0, din returul semifinalelor UEFA Champions League. „Cetăţenii” au obţinut o victorie magistrală şi s-au calificat în finală. Se vor lupta pentru marele trofeu cu Inter, care a eliminat-o pe rivala AC Milan.

Guardiola a devenit al treilea antrenor care reuşeşte la 100 de victorii în Liga Campionilor. Numai Carlo Ancelotti (107) şi Alex Ferguson (102) au mai atins o astfel de bornă. Pentru Guardiola este cu atât mai important că a ajuns la această cifră după o victorie spectaculoasă obţinută chiar împotriva lui Ancelotti.

„Te aştepţi mereu să joci bine, dar nu mă aşteptam la această superioritate. Am trăit un an cu o durere de stomac, după acea eliminare (n.r. din semifinalele ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor), dar acum am avut o energie fantastică şi am făcut un joc cu mare intensitate.

Am fost foarte buni, am avut energia potrivită, după atâta durere. Anul trecut, în prima manșă, dacă am fi marcat, așa cum spunea Kroos, șase sau șapte goluri, nu s-ar fi supărat nimeni. Acasă ne simțim puternici, am marcat împotriva lui Arsenal, Madrid, Bayern…

Rodri, ce an a avut. Fără el nu am fi fost aici. Toată lumea vorbește despre Haaland, dar Rodri a devenit cel mai bun mijlocaș din lume. Nu știu dacă există unul mai bun decât el. Prezența lui este foarte importantă, suntem foarte fericiți„, a declarat Pep Guardiola, potrivit marca.com.

City i-a administrat lui Real Madrid cea mai grea înfrângere suferită, în deplasare, în acest format al Ligii Campionilor. „Galacticii” au mai pierdut cu 0-4 numai cu Liverpool, în 2009, în returul optimilor de finală.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și