Închide meniul

Pep Guardiola, poză umilitoare pentru Real Madrid! Imaginea devenită virală

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2023, 8:34

Reclamă
Pep Guardiola, poză umilitoare pentru Real Madrid! Imaginea devenită virală

Pep Guardiola, poză umilitoare pentru Real Madrid, alături de președintele lui Manchester City

Pep Guardiola și Carlo Ancelotti / Profimedia Images

Pep Guardiola a făcut o poză considerată umilitoare pentru Real Madrid, după victoria lui Manchester City, 4-0, în returul semifinalelor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a sărbătorit alături de cei apropiați calificarea în finala cu Inter, conform marca.com. Într-o încăpere din stadionul cetățenilor, au fost prezenți alături de iberic, printre alții, fratele Pere Guardiola, președintele clubului, Khaldoon Al Mubarak, dar și fostul președinte al Argentinei, Mauricio Macri, prieten cu Al Mubarak.

Pep Guardiola, poză umilitoare pentru Real Madrid, alături de președintele lui Manchester City

Astfel, în timpul micii sărbători, a fost făcută o poză de grup, în care fiecare dintre cei prezenți a arătat patru degete, aluzie, cel mai probabil, la scorul umilitor al meciului Manchester City – Real Madrid. Cel puțin așa a fost interpretată de presa internațională.

Fostul președinte al Argentinei, Macri, a și postat pe contul său de Twitter poza, cu un mesaj clar: Patru! Felicitări, Manchester City, Pep Guardiola și Khaldoon Al Mubarak.

Reclamă

Pep Guardiola, în extaz după Manchester City – Real Madrid 4-0

Pep Guardiola este în extaz după Manchester City – Real Madrid, scor 4-0, din returul semifinalelor UEFA Champions League. „Cetăţenii” au obţinut o victorie magistrală şi s-au calificat în finală. Se vor lupta pentru marele trofeu cu Inter, care a eliminat-o pe rivala AC Milan.

Guardiola a devenit al treilea antrenor care reuşeşte la 100 de victorii în Liga Campionilor. Numai Carlo Ancelotti (107) şi Alex Ferguson (102) au mai atins o astfel de bornă. Pentru Guardiola este cu atât mai important că a ajuns la această cifră după o victorie spectaculoasă obţinută chiar împotriva lui Ancelotti.

„Te aştepţi mereu să joci bine, dar nu mă aşteptam la această superioritate. Am trăit un an cu o durere de stomac, după acea eliminare (n.r. din semifinalele ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor), dar acum am avut o energie fantastică şi am făcut un joc cu mare intensitate.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost foarte buni, am avut energia potrivită, după atâta durere. Anul trecut, în prima manșă, dacă am fi marcat, așa cum spunea Kroos, șase sau șapte goluri, nu s-ar fi supărat nimeni. Acasă ne simțim puternici, am marcat împotriva lui Arsenal, Madrid, Bayern…

Rodri, ce an a avut. Fără el nu am fi fost aici. Toată lumea vorbește despre Haaland, dar Rodri a devenit cel mai bun mijlocaș din lume. Nu știu dacă există unul mai bun decât el. Prezența lui este foarte importantă, suntem foarte fericiți„, a declarat Pep Guardiola, potrivit marca.com.

City i-a administrat lui Real Madrid cea mai grea înfrângere suferită, în deplasare, în acest format al Ligii Campionilor. „Galacticii” au mai pierdut cu 0-4 numai cu Liverpool, în 2009, în returul optimilor de finală.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și