Închide meniul

Maria Sharapova a dezvăluit „povestea nebună” cu Novak Djokovic de acum 15 ani: „Oh, Doamne…”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 9:40

Maria Sharapova a dezvăluit „povestea nebună cu Novak Djokovic de acum 15 ani: „Oh, Doamne…

Maria Sharapova a dezvăluit "povestea nebună" cu Novak Djokovic de acum 15 ani

Novak Djokovic şi Maria Sharapova / Profimedia Images

Maria Sharapova a dezvăluit „povestea nebună” cu Novak Djokovic de acum 15 ani. Sârbul şi rusoaica au avut mereu o relaţie de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharapova a povestit că a pus un pariu cu Novak Djokovic în urmă cu 15 ani şi l-a pierdut. A trebuit să iasă în oraş cu sârbul.

Maria Sharapova a dezvăluit „povestea nebună” cu Novak Djokovic de acum 15 ani

Oh, Doamne… Am o poveste nebună cu Novak”, a început Maria Sharapova să vorbească despre ce s-a întâmplat acum 15 ani, în podcastul lui Rennae Stubbs.

Îmi amintesc că în acea perioadă am câștigat primele noastre titluri de Grand Slam. El încă se străduia să răzbată la cel mai înalt nivel, încerca să ajungă în vârf, dar corpul său nu putea ține pasul cu jocul său la acea vreme.

Am jucat un meci demonstrativ la Indian Wells, nu-mi amintesc exact care a fost pariul, dar el a spus: ‘Dacă voi câștiga turneul, mergem împreună la cină’. Eu am zis: ‘Bine, nicio problemă, cu siguranță nu se va întâmpla’.

Reclamă

În cele din urmă a câștigat și a spus: ‘Asta este! Ieșim la cină în oraș’, iar totul a fost foarte distractiv. La un moment dat, chiar m-a întrebat dacă putem face o poză”, a povestit Maria Sharapova.

Novak Djokovic poate avea o arenă cu numele lui la Australian Open! Anunţul făcut de directorul turneului

Novak Djokovic poate avea o arenă cu numele lui la Australian Open! Sârbul, care a ajuns la 24 de titluri de Grand Slam după ce s-a impus la US Open, este jucătorul cu cele mai multe titluri obţinute la Melbourne.

„Nole” s-a impus până acum de 10 ori pe Rod Laver Arena, iar australienii se gândesc să îi aducă un omagiu numărului 1 mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Australia este, cu siguranţă, un loc special pentru Novak Djokovic, chiar dacă acesta a avut parte şi de momente dificile la Antipozi, atunci când i s-a refuzat intrarea în ţară în 2022.

Chiar şi în aceste condiţii, Djokovic nu a avut probleme în a reveni în 2023 pentru a cuceri al zecelea titlu la Australian Open. Mulţi consideră că această performanţă merită răsplătită pe măsură, iar în discuţie a fost adusă şi posibilitatea ca Novak Djokovic să aibă o arenă cu numele său în complexul de la Melbourne.

Craig Tiley, directorul turneului de la Australian Open, a discutat în cadrul podcastului „Rock ‘n’ Roll Tennis” despre posibilitatea ca sârbul să aibă o arenă cu numele său la Melbourne. Tiley a declarat că el ar fi de acord, numai că, spre deosebire de celelalte trei turnee de Grand Slam, Australian Open nu deţine arenele, ci doar le închiriază. Astfel, denumirea arenei ţine foarte mult şi de guvernul australian.

Craig Tiley, directorul Australian Open: „Eu sunt pentru”

„Ești a doua persoană care mă întreabă asta astăzi. Uite, denumirea arenei nu este decizia mea sau a Tennis Australia, pentru că noi… Multă lume nu realizează că Wimbledon, Roland Garros și US Open dețin terenurile pe care se joacă turneele. Noi le închiriem, guvernul din statul Victoria deține proprietatea și suntem destul de norocoși ca ei să investească în ele. Totuși, nu le deținem.

Începem pregătirile pentru turneu din septembrie, iar în decembrie definitivăm totul pentru eveniment și deținem controlul până la mijlocul lunii februarie, iar apoi au loc acolo concerte și alte evenimente pe tot parcursul anului. Nu avem monopol asupra complexului. Ne-am dori să le deținem, dar nu așa stă treaba.

Guvernul face o treabă excelentă în sincronizarea evenimentului. Turneul nostru este diferit de alte evenimente. Denumirea arenei ar fi o decizie care ar trebui să aibă și influența guvernului. Eu sunt pentru, dar nu depinde de mine. Cu siguranță susțin ca Novak să fie recunoscut într-un fel sau altul pentru realizările sale incredibile aici în Australia”, a declarat Craig Tiley, citat de eurosport.ro.

După titlul cucerit la US Open, Novak Djokovic a mai jucat un singur meci, la Cupa Davis, atunci când l-a învins pe Alejandro Davidovich Fokina. Sârbul a anunţat că nu va participa la turneele din Asia şi că va reveni pentru turneul ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Citește și