Închide meniul
Foto

Marian Aliuţă, apariţie spectaculoasă! Cum a fost surprins afaceristul care s-a botezat din nou la 45 de ani

Publicat: 7 octombrie 2023, 14:35

Reclamă
Marian Aliuţă, apariţie spectaculoasă! Cum a fost surprins afaceristul care s-a botezat din nou la 45 de ani

Marian Aliuţă, apariţie spectaculoasă!

Marian Aliuță şi soţia lui la botez / Facebook Marian Aliuță

Marian Aliuţă a avut o apariţie spectaculoasă! Fostul fotbalist ţine la imaginea lui, aşa că a mers la cumpărături cu o ţinută cu care putea la fel de bine să se prezinte şi la o gală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuţă a fost surprins de paparazzii Spynews.ro îmbrăcat la 4 ace în timp ce ducea cu el mai multe plase de cumpărături.

Marian Aliuţă, apariţie spectaculoasă!

Aliuţă a traversat strada neregulamentar, cu telefonul la ureche, în timp ce se îndrepta spre autoturismul lui de lux, după cum arată imaginile video publicate de sursa citată.

Aliuţă are afaceri în domeniul imobiliar, el investind cu succes banii pe care i-a câştigat în fotbal.

De-a lungul carierei, Marian Aliuţă a jucat, printre altele, pentru Steaua, Rapid, Sheriff Tiraspol, Şahtior Doneţk sau Chunnam Dragons.

Reclamă
Aşa a fost surprins pe stradă Marian Aliuţă / Spynews.ro
Aşa a fost surprins pe stradă Marian Aliuţă / Spynews.ro

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani, iar acum a spus ce nu-i place la ortodoxie: ”Nu aș mai pupa icoane!”

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani! Fostul fotbalist al Stelei s-a pocăit, iar acum a anunţat şi ce nu-i place la ortodoxie.

Şi soţia lui Marian Aliuţă, Mariana, a trecut alături de el la cultul Bisericii Profides.

Am ales drumul ăsta pentru că în Scriptură îți dă de înțeles să te botezi la maturitate. Mulți judecă! Chiar și fratele meu: `Băi, dar n-ai fost botezat o dată?` Că a vorbit el cu un preot și i-a spus că atunci când te duci către penticostali, te duci, de fapt, într-o credință moartă. De ce? Că-l caut pe Hristos?

Reclamă 4 / 0/3

Am fost credincios de mic, mergeam la biserică. L-am simțit mereu pe Dumnezeu. Aș intra oricând într-o biserică ortodoxă, dar nu aș mai pupa icoane, nu văd sensul. Trebuie să te conectezi direct cu divinitatea. Și eu am făcut lucrul ăsta, am toate icoanele, nu judec pe nimeni.

În ortodoxie, preoții nu vor sau nu au timp să explice pasajele din Biblie. Omul ascultă o slujbă și nu înțelege tot. Apoi, de ce trebuie să mă rog eu pentru patriarh și pentru Preafericit? De ce?

Preafericitul Daniel e mai bogat decât toți cei care merg la biserică. 60 la sută dintre cei care merg sunt amărâți, iar el are ultimul tip de S (n.r.- Mercedes), trăiește în lux desăvârșit. El nu trăiește cum o făcea Iisus, simplu. Mi-am dat seama că trebuie să urmez Scriptura”, a spus Marian Aliuță în cadrul podcast-ul Tare de tot.

A jucat ultima oară la echipa antrenată acum de Adrian Mutu

Marian Aliuţă a jucat ultima dată la Neftchi Baku, echipă la care în prezent este antrenor Adrian Mutu. Retras din activitate în 2010, fostul internaţional român a avut mai multe probleme personale. Acesta a fost motivul pentru care a ales calea credinţei.

Chiar dacă a câştigat sume importante de bani, fostul fotbalist a dezvăluit că a avut mai multe probleme cu banii după ce şi-a agăţat ghetele în cui. Şi-a cheltuit toţi banii şi şi-a găsit liniştea într-un mod surprinzător.

Am avut chemarea asta, am simțit lucrul acesta, nu m-aș întoarce înapoi. Am trecut prin niște probleme și Dumnezeu așa m-a chemat. Nu mi-e rușine să spun că am avut niște probleme financiare, am avut bani, m-am blocat și lucrurile au revenit la cum erau înainte.

Eram foarte supărat. Am început să îi spun problemele și să îl rog să mă aducă acolo unde eram. Eu mi-am bătut joc de bani, mi-a oferit tot ce am vrut”, a declarat Marian Aliuță pentru antenastars.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și