Închide meniul

Marian Aliuţă l-a sunat din greşeală pe Victor Piţurcă la 5 dimineaţa: „Era muzica la maximum în maşină! Bă, ce faci?!” Răspunsul neaşteptat al fostului selecţioner

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 17:14

Reclamă
Marian Aliuţă l-a sunat din greşeală pe Victor Piţurcă la 5 dimineaţa: „Era muzica la maximum în maşină! Bă, ce faci?! Răspunsul neaşteptat al fostului selecţioner

Marian Aliuță a răbufnit înainte de CSA Steaua - Dinamo

Marian Aliuță, la AS.ro LIVE / Antena Sport

Marian Aliuţă l-a sunat din greşeală pe Victor Piţurcă la 5 dimineaţa. Fostul mijlocaş a dezvăluit că a vrut să îl sune pe fiul fostului selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aliuţă a dezvăluit un episod memorabil cu Victor Piţurcă. Acesta a spus că, într-o noapte, a fost sunat de Alexandru Piţurcă. În loc să îl sune înapoi, Aliuţă a format din greşeală numărul lui Victor Piţurcă. În acel moment, Aliuţă era antrenat de fostul selecţioner la Steaua.

Marian Aliuţă l-a sunat din greşeală pe Victor Piţurcă la 5 dimineaţa

M-a sunat Alex Pițurcă, eu eram pe afară, cum eram eu băiat rău, cine știe pe unde eram, zic hai că-l sun mai încolo. Și când dau să-l sun, în loc să dau Alex, am dat Victor Pițurcă. Bă, și-l sun, 4 jumate – 5 dimineața, cât era ceasul, muzica la maxim în mașină, zic „bă, ce faci?” și când aud „bine, mă, tu?”, era nea Piți, zic mamă, nu știam ce să fac.

Nu știu cum mi-am găsit eu cuvintele, zic m-a sunat Alex și am crezut că s-a întâmplat ceva cu el. Am zis că cine știe pe unde e, s-a întâmplat ceva. Și zice, „păi și tu, acasă cu copiii, asculți muzica tare? Păi vezi, bă, de ce vă țin eu în cantonament?” Și zic, mamă, să vezi ce-mi face. Și nu mi-a zis niciodată nimic, m-a lăsat în pace, dar ne ținea în cantonament mult”, a spus Marian Aliuţă la podcastul Fiţă cu Adiţă.

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu

Marian Aliuță a spus o poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit cum a făcut școala de antrenori cu actualul șofer al lui Gigi Becali. Luțu nu știa să-și completeze CV-ul, așa că a copiat tot de la Aliuță!

Reclamă

Aliuță a povestit că Luțu a copiat toate datele din CV-ul său și a predat foaia așa! Aghiotantul lui Gigi Becali nu își făcea însă grijă. Era convins că nimeni nu va sesiza similaritățile celor două CV-uri.

„Eu cu el Luțu la școala de antrenori, era imediat după ce ne-am lăsat. El stătea lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita. El copia, prostul.

Ne-au zis «să vă treceți echipele pe unde ați jucat», el nu înțelegea: «Ce CV, tată, că nu înțeleg?». A trecut tot ce am trecut eu la mine și, după aia, ce crezi că zice? «Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!». Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuță la sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și