Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Șumudică, înmărmurit după catastrofa din Turcia: „Sunt devastat!”. Un fost jucător al antrenorului român, prins sub dărâmături: „E o tragedie imensă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 18:24

Marius Șumudică, înmărmurit după catastrofa din Turcia: „Sunt devastat!. Un fost jucător al antrenorului român, prins sub dărâmături: „E o tragedie imensă!

Două cutremure uriașe s-au produs în Turcia, pe 2 februarie

Două cutremure uriașe s-au produs în Turcia, pe 2 februarie / Colaj Hepta, Profimedia

Marius Șumudică a rămas înmărmurit după catastrofa din Turcia. Antrenorul român a oferit o primă reacție după ce două cutremure uriașe, de magnitudine 7.8, respectiv 7.5, au lovit puternic sud-estul Turciei și au produs peste 2.000 de decese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a antrenat în Turcia în mai multe rânduri, inclusiv la Gaziantep și Yeni Malatyaspor, echipe aflate în zona în care a fost localizat epicentrul celor două seisme din cursul zilei de 6 februarie.

Marius Șumudică, înmărmurit după catastrofa din Turcia: „Sunt devastat!”

Cele două cutremure s-au resimțit puternic și în Siria, Liban și Cipru.

În urma seismelor respective, multe clădiri s-au dărâmat, iar peste 2.000 de persoane și-au pierdut viața, în timp ce peste 10.000 au fost rănite.

Marius Șumudică s-a arătat extrem de afectat de cataclismul produs în Turcia, țară de care a rămas atașat în urma experiențelor petrecute acolo, în cariera de antrenor.

Reclamă

Tehnicianul de 51 de ani, aflat în prezent la Al-Raed, în Arabia Saudită, a dezvăluit că unul dintre foștii săi jucători de la Yeni Malatya a fost prins sub dărâmături.

„Sunt devastat de tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Sunt două dintre echipele unde am lucrat în orașele respective, atât Malatya, cât și Gaziantep. Am prieteni, am rămas în relații bune cu oameni de acolo. Am fost foarte îngrijorat de dimineață când am văzut, aveam foarte multe apeluri, foarte multe mesaje.

Un fost jucător al lui Marius Șumudică, prins sub dărâmături după cutremurele din Turcia

Am încercat să iau legătura, din păcate, din câte știu, al treilea portar pe care l-am avut la Malatya, până acum o oră sau două nu fusese scos de sub dărâmături. Este o tragedie imensă, astea sunt mari catastrofe cu care te poți întâlni în viață.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt aproape de ei cât pot, sufletește și din toate punctele de vedere. Mi-aș dori din suflet să-i ajut și cu gândurile bune să mai alin puțin durerea prin care trece poporul turc în momentul de față. Este una dintre țările unde m-am simțit bine, unde am lucrat, sunt respectat și am rămas în relații bune cu foarte multă lume de acolo.

Spre bucuria mea, majoritatea dintre ei n-au avut probleme. Este o situație delicată, o situație pe care nu mi-aș fi dorit-o niciodată. Dar Dumnezeu cred că mă are în pază, pentru că așa ceva nu s-a întâmplat cât am lucrat în Turcia.

Le doresc din tot sufletul sănătate, să aud că există din ce în ce mai puține victime. Îi știu pe cei de acolo, poporul turc este un popor puternic, un popor care va lupta și va reveni la viața normală. Au nevoie de timp, iar eu mi-aș dori să-i ajut cu tot ceea ce pot, inclusiv financiar”, a spus Marius Șumudică, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gică Hagi, mesaj de susținere după cutremurele devastatoare din Turcia

Gică Hagi a postat un mesaj de susținere pentru poporul turc, după cutremurele devastatoare în curma cărora peste 2.000 de oameni și-au pierdut viața.

Primul seism, de magnitudine 7.8, s-a produs în jurul orei 4 dimineața, fiind urmat de altul de 7.5 grade pe scara Richter, în jurul prânzului.

Gică Hagi a reacționat după cutremurele de luni și a anunțat că este alături de poporul turc, de care a rămas apropiat de pe vremea în care a scris istorie la Galatasaray.

„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, este mesajul postat de Gică Hagi, pe contul de Facebook.

Reclamă

Gică Hagi a jucat la Galatasaray în perioada 1996-2001. „Regele” a marcat 71 de goluri în 192 de meciuri și a cucerit 10 trofee: 4 titluri de campion în Turcia, două Cupe ale Turciei, două Supercupe ale Turciei, o Cupă UEFA și o Supercupă a Europei.

Ulterior, Hagi a revenit la Galatasaray ca antrenor, în două perioade diferite. Prima oară între 2004 și 2005, apoi în perioada 2010-2011. Ca tehnician, „Regele” a cucerit o Cupă a Turciei pe banca formației din Istanbul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și