Închide meniul

Gică Hagi, mesaj de susținere pentru poporul turc, după cutremurele devastatoare care au făcut peste 1.900 de victime: „Sunt alături de voi!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 16:51 / Actualizat: 6 februarie 2023, 18:28

Gică Hagi, mesaj de susținere pentru poporul turc, după cutremurele devastatoare care au făcut peste 1.900 de victime: „Sunt alături de voi!

Gică Hagi a jucat în Turcia, la Galatasaray, în perioada 1996-2001

Gică Hagi a jucat în Turcia, la Galatasaray, în perioada 1996-2001 / Colaj Hepta, Profimedia

Gică Hagi a postat un mesaj de susținere pentru poporul turc, după cutremurele devastatoare care au făcut peste 1.900 de victime. Două seisme uriașe, de magnitudine 7.8, respectiv 7.5 au făcut ravagii în zona de sud-est a Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două cutremure, care ulterior au fost urmate de mai multe replici, s-au resimțit puternic și în Siria, Liban și Cipru.

Gică Hagi, mesaj de susținere pentru poporul turc, după cutremurele devastatoare care au făcut peste 1.900 de victime

Peste 1.900 de persoane au decedat în Turcia și Siria, în urma dezastrului de pe 6 februarie. Primul seism, de magnitudine 7.8, s-a produs în jurul orei 4 dimineața, fiind urmat de altul de 7.5 grade pe scara Richter, în jurul prânzului.

Gică Hagi a reacționat după cutremurele de luni și a anunțat că este alături de poporul turc, de care a rămas apropiat de pe vremea în care a scris istorie la Galatasaray.

„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, este mesajul postat de Gică Hagi, pe contul de Facebook.

Reclamă

Gică Hagi a jucat la Galatasaray în perioada 1996-2001. „Regele” a marcat 71 de goluri în 192 de meciuri și a cucerit 10 trofee: 4 titluri de campion în Turcia, două Cupe ale Turciei, două Supercupe ale Turciei, o Cupă UEFA și o Supercupă a Europei.

Ulterior, Hagi a revenit la Galatasaray ca antrenor, în două perioade diferite. Prima oară între 2004 și 2005, apoi în perioada 2010-2011. Ca tehnician, „Regele” a cucerit o Cupă a Turciei pe banca formației din Istanbul.

Volkan Demirel, în lacrimi după cutremurele din Turcia

Volkan Demirel a avut o reacţie sfâşietoare după cutremurele din Turcia. Legenda lui Fenerbahce a început să plângă şi anunţă proporţiile dezastrului. După cutremurul care a avut magnitudinea 7.8, a urmat un nou seism de 7.5.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Hatayspor este devastat şi a oferit un mesaj tublurător pe reţelele sociale. Fostul portar al naţionalei Turciei a cerut ajutor internaţional.

Hatay este unul dintre cele mai afectate oraşe din Turcia. Volkan Demirel anunţă că sunt mulţi apropiaţi care sunt de negăsit. 14 jucătoare de la echipa de volei a oraşului ar fi prinse sub dărâmături.

Aici este numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația este foarte rea și nu doar la Hatay, ci peste tot în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu„, a declarat Volkan Demirel pe reţelele sociale.

Alex Maxim, în stare de şoc după dezastrul din Turcia

Alex Maxim este în stare de şoc după dezastrul din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismului de magnitudine 7,8, de luni dimineață.

Fotbalistul celor de la Gaziantep a fost titular în eşecul cu Antalyaspor, scor 0-1, de sâmbătă. După, a primit o scurtă vacanţă de la club şi a plecat din Turcia. A scăpat astfel din infern!

Maxim se teme însă pentru coechipierii săi care erau în oraş în momentul în care a avut loc primul cutremur din Turcia.

Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Reclamă

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case„, a declarat Alex Maxim în exclusivitate pentru AntenaSport.

În Turcia era în cantonament şi Oţelul. Dorinel Munteanu a dezvăluit că atât el, cât şi jucătorii săi, sunt în afara oricărui pericol.

Recomandări
  • Gică Hagi, mesaj de susținere pentru poporul turc, după cutremurele devastatoare care au făcut peste 1.900 de victime
  • „Sunt alături de voi!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și