Închide meniul

Marius Şumudică, la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria: „Pe ăsta îl ‘cardesc’, n-am cum să nu-l rezolv”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 22:54 / Actualizat: 6 iunie 2023, 7:36

Marius Şumudică, la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria: „Pe ăsta îl cardesc, n-am cum să nu-l rezolv

Marius Şumudică dă primul "tun" la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a fost la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria. Totul se întâmpla în 2002, când a marcat 28 de goluri pentru Debrecen în 36 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a făcut senzaţie în acel sezon pentru Debrecen, Şumudică a avut probleme cu mai mulţi interlopi din Ungaria. Acesta a dezvăluit o întâmplare din acea perioadă.

Marius Şumudică, la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria

„Într-o dimineață, aud alarma pe la mașină. Când mă uit de la etajul doi, erau unii tatuați, „cefoși”, beți. Aveam un Hyundai Santa Fe. Când au văzut numărul de România, mi-au dat vreo doi pumni de mi-au rupt oglinzile, mai atârnau ălea numai de fire! Zic: „Ia uite, bă, băiatule, nu puteam s-o bag în garaj?!”. L-am văzut doar pe unul, era mai schilod, cred că era drogat sau beat.

Am zis: „Pe ăsta îl «cardesc», n-am cum să nu-l rezolv!”. Da’ când m-am uitat în spate și am văzut că mai sunt vreo patru „cefoși”, zic hopa! M-am băgat în plapumă la loc. Zic: „E groasă, stai, că pe urmă trebuie să-mi pun dinții. Bagă-te la loc!”, a spus Marius Şumudică la gsp.ro.

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită

Antrenorul lui Al-Raed a dezvăluit că suferă de insomnii, şi nu poate dormi mai mult de patru ore pe noapte. De asemenea, tehnicianul a declarat că antrenează într-un oraş în care oamenii sunt extrem de religioşi, şi au anumite reguli bine-stabilite.

Reclamă

Marius Şumudică o antrenează pe Al-Raed din vara anului trecut. În acest sezon, formaţia tehnicianului român s-a clasat pe locul 10, în prima ligă din Arabia Saudită.

„Nu e confortabil! Ei vara fug din zona aceasta, în Damac, unde antrenează Comin Contra. Aici sunt peste 50 de grade vara.

Oraşul în care sunt e foarte religios. În alte oraşe mari e mai multă deschidere, dar aici au rămas foarte religioşi. Asta e viaţa lor cotidiană, şi meciurile sunt puse în funcţie de rugăciuni. Mă retrag, îi respect, sunt nişte oameni ok, sunt religii şi religii, trebuie respectate. Şi ei mă respectă pe mine, îmi respectă religia.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Cum îţi petreci timpul liber) Nu fac nimic, doar fotbal. Nu sunt adeptul filmelor, nu am răbdare. Mai stau cu soţia sau copii. Citesc foarte mult, mă întâlnesc cu staff-ul să discut despre pregătire. În general nu ies din hotel. Mă duc cu vreo 2-3 ore înainte de meci la stadion. După mă întorc seara la hotel.

Într-o săptămână, numai fotbal. Cred că şi d-aia am insomnii, dorm câte 3-4 ore pe noapte, nu pot să mă odihnesc. Nu pot s-o numesc depresie, nici atac de panică, n-am probleme de genul acesta, dar sunt foarte agitat. Poate şi din cauza situaţiei de la echipă, am pierdut jucători, transferuri închise, diferite probleme. M-au măcinat”, a declarat Marius Şumudică pentru sursa mai sus citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și