Închide meniul

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită: „Am insomnii! Dorm trei ore pe noapte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 10:23

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită: „Am insomnii! Dorm trei ore pe noapte!

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită

Marius Şumudică / Hepta

S-au aflat momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită. Antrenorul lui Al-Raed a dezvăluit că suferă de insomnii, şi nu poate dormi mai mult de patru ore pe noapte. De asemenea, tehnicianul a declarat că antrenează într-un oraş în care oamenii sunt extrem de religioşi, şi au anumite reguli bine-stabilite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică o antrenează pe Al-Raed din vara anului trecut. În acest sezon, formaţia tehnicianului român s-a clasat pe locul 10, în prima ligă din Arabia Saudită.

Momentele dificile traversate de Marius Şumudică în Arabia Saudită

Marius Şumudică a dezvăluit cum decurge o zi normală, în Arabia Saudită. Acesta susţine că merge doar la baza de pregătire, sau direct la meciuri, rare fiind momentele în care părăseşte hotelul.

De asemenea, tehnicianul a declarat că oraşul în care antrenează este unul extrem de religios, spre deosebire de alte zone din Arabia Saudită, unde oamenii sunt mai deschişi.

Pe de altă parte, „Şumi” susţine că este foarte agitat, şi suferă de insomnii, fapt cauzat şi de situaţia dificilă traversată de echipă în acest sezon.

Reclamă

„Nu e confortabil! Ei vara fug din zona aceasta, în Damac, unde antrenează Comin Contra. Aici sunt peste 50 de grade vara.

Oraşul în care sunt e foarte religios. În alte oraşe mari e mai multă deschidere, dar aici au rămas foarte religioşi. Asta e viaţa lor cotidiană, şi meciurile sunt puse în funcţie de rugăciuni. Mă retrag, îi respect, sunt nişte oameni ok, sunt religii şi religii, trebuie respectate. Şi ei mă respectă pe mine, îmi respectă religia.

(N.r. Cum îţi petreci timpul liber) Nu fac nimic, doar fotbal. Nu sunt adeptul filmelor, nu am răbdare. Mai stau cu soţia sau copii. Citesc foarte mult, mă întâlnesc cu staff-ul să discut despre pregătire. În general nu ies din hotel. Mă duc cu vreo 2-3 ore înainte de meci la stadion. După mă întorc seara la hotel.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o săptămână, numai fotbal. Cred că şi d-aia am insomnii, dorm câte 3-4 ore pe noapte, nu pot să mă odihnesc. Nu pot s-o numesc depresie, nici atac de panică, n-am probleme de genul acesta, dar sunt foarte agitat. Poate şi din cauza situaţiei de la echipă, am pierdut jucători, transferuri închise, diferite probleme. M-au măcinat”, a declarat Marius Şumudică, pentru gsp.ro.

Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României

Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României. Antrenorul celor de la Al Raed a spus că peste câţiva ani ar vrea să fie selecţioner.

Marius Şumudică a spus că are toate calităţile necesare pentru a face acest lucru. Mai exact, Şumudică spune că la echipa naţională trebuie să iei decizii rapid.

La început, nu. Am crezut că nu pot face aceste lucruri (n.r. să devină selecționer), dar pe zi ce trece îmi dau seama că acumulez experiență și cred că peste câțiva ani aș putea face lucrul ăsta.

Eu sunt omul momentului, care simte anumite lucruri și ia decizii pe moment. Și la echipa națională de asta ai nevoie. Nu ai timp să antrenezi acolo și atunci trebuie să știi să folosești ceea ce ai mai bun, dar și să faci atmosfera necesară. Asta este una dintre calitățile mele”, a spus Marius Şumudică la gsp.ro.

Recomandări
  • Marius Şumudică traversează momente dificile la Al Raed
  • Dezvăluirile făcute de antrenorul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și